Onze nieuwe wereldkaart op plexiglas

Eindelijk – na bijna 2 jaar – hangt er iets aan onze kale witte muur. Sinds we de woonkamer veranderd hebben is de witte muur wel ineens heel kaal, leeg en wit. Een tijdje viel het mee doordat er een grote eettafellamp hing, maar nu die ook vervangen is (ik wijt alles aan mijn nesteldrang) werd het echt tijd om de muur op te vullen. En precies op dat moment (echt, het is geen grap) kreeg ik een mailtje of ik een wereldkaart wilde uitzoeken. Yes please! 

In de webshop heb je een heel ruime keus aan wereldkaarten, onderverdeeld in verschillende thema’s, waaronder: trendy, historisch, dieren, hoofdsteden en kinderen. Wij zochten op trendy en gelijk toen we deze zagen waren we er uit. Voor ons was dit precies goed! Een marmeren achtergrond, maar daarin in het goud de wereld geprint. Dat moest wel heel erg mooi staan in ons huis!

We kozen voor plexiglas, hier hebben we al meer posters van in huis en vinden we beide erg mooi. Het heeft namelijk een strakke uitstraling. We kozen voor een redelijk groot formaat, 120 cm x 80 cm. Vind je plexiglas niet zo mooi of is het niet helemaal jouw stijl? Dan kun je ook kiezen voor een foto op canvas, hout, aluminium, forex of poster papier.

Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat! Bestellen gaat gemakkelijk, je zoekt een mooie wereldkaart uit, kiest het gewenste materiaal en formaat en nadat je hebt afgerekend (mogelijk op verschillende manieren) krijg je een bevestiging. Vervolgens wordt je bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. Als je verstandig bent kies je ook voor een bijpassend ophangsysteem, dan heb je direct alles bij elkaar en hoef je zelf niet nog eens op zoek te gaan naar de juiste schroeven/spijkers of wat dan ook.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van het resultaat vinden, wat voor soort wereldkaart zou jij uitkiezen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 18 mei 2018 / 22:29

  Heel mooi en ik heb gekeken naar de prijzen valt echt goed mee

 2. 18 mei 2018 / 11:41

  Fantastisch! Ik heb zelf ook een aantal grote posters van de wereld. Op plexiglas is een goed idee.

 3. Mark
  18 mei 2018 / 09:56

  Wij hebben een groot doel aan de muur met de wereldkaart erop, maar dit is ook heel tot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge