Review: NUXE RÊVE DE MIEL ULTRA-NOURISHING LIP BALM

Kennen jullie het merk Nuxe? Het is een Frans merk, niet bij heel veel Nederlanders bekend. En dat is zonde, want ze hebben een ruim assortiment met veel fijne producten! Ik kreeg een fijne lipbalsem opgestuurd, de Rêve De Miel.

Nuxe is een Frans merk dat gebruik maakt van ingrediënten uit de natuur.  De Rêve De Miel is één van hun sterproducten. Ik heb deze lipbalsem jaren geleden eens gebruikt (toen gekocht in Frankrijk) en nu ik weer een schone, verse verpakking heb leek het me leuk om jullie er wat meer over te vertellen!

Het is een balsem vol met voedende en natuurlijke ingrediënten, het potje bevat 15 ml en daar kan je zeker een tijd mee vooruit.

De balsem smelt als je er met je vinger overheen gaat en het laat makkelijk los. Van de gele kleur zie je niks als je het op je lippen smeert, het is gewoon doorzichtig en laat een klein glanslaagje achter.

Nuxe belooft met deze lippenbalsem de meest droge lippen met scheuren en kloofjes aan te kunnen en ze weer zacht te maken en goed te verzorgen. Dat klinkt wel erg dramatisch en ik hoop niet dat het met jullie lippen zó erg is gesteld, maar eerlijk is eerlijk; deze lippenbalsem is écht heel erg fijn. Zodra ik het op mijn lippen smeer heb ik al het gevoel dat het ook echt zijn werk doet. Deze balsem blijft ook verrassend lang zitten (zelfs na wat eten en drinken!).

Nu ik deze weer een tijdje gebruik weet ik weer waarom ik deze ooit zo veel gebruikte. Deze zit weer standaard in mijn tas! En ik hoef er nu niet meer helemaal voor naar Frankrijk, het is o.a. te koop bij Ici Paris XL.

Ken jij deze lipbalsem al? Of heb je wel eens andere producten van Nuxe gebruikt? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. Jenneke
  3 maart 2022 / 07:42

  Heerlijke balsem vd lippen maar helaas doet het niet meer dan een lekker gevoel geven. Na 2 weken gebruiken nog steeds velletjes op mijn lippen.

 2. 29 maart 2019 / 10:42

  Mooi product en het ziet er ook nog luxe uit zeg! :) Ik snap wel dat je weer fan bent. Ik kon het eigenlijk niet :#

 3. 28 maart 2019 / 22:58

  Het lijkt mij als een fijne lipbalsem. Nee…ik ken dit product nog niet

 4. 28 maart 2019 / 10:44

  geen flauw idee welke lippenbalsem mijn vrouw gebruikt, ik zal er eens een blik op werpen.

 5. 27 maart 2019 / 07:22

  De lippenbalsem kende ik nog niet. Ik ben fan van hun droge olie

 6. 26 maart 2019 / 21:14

  Ik ken het merk totaal niet, maar vind alleen het potje al mooi om te zien. Alleen daarom zou ik het al willen uitproberen.

 7. 26 maart 2019 / 12:25

  Ik was al benieuwd naar dit product, deze lippenbalsem ga ik zeker eens proberen x

 8. 26 maart 2019 / 11:26

  Nee, deze kende ik nog niet maar het ziet er uit als een prettige balsem. Mooi verpakt ook!

 9. chucky1012
  26 maart 2019 / 06:21

  Wat een handige tip ;-)
  Ik ben verslaafd aan lippenbalsems en heb nooit eren dure als deze gekocht maar nu dit in de aanbieding is wil ik het zeker gaan testen…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge