Review: Samen eten – Michela en Emanuela Chiappa

Hoe zorg je ervoor dat je baby, peuter of kleuter met de rest van het gezin mee eet? Michela en Emanuela Chiappa, bekend van hun tv-programma Simply Italian, zijn beide moeder en ervan overtuigd dat je jonge kinderen gezond en gevarieerd kunt laten eten. Met hun slimme combinaties van eenvoudige ingredienten laat je je kinderen al vroeg alles proeven en ontdekken. In drie stappen leert je kind al rond zijn eerste verjaardag mee eten met alle gezinsmaaltijden. Michela en Emanuela delen hun visie, tips en recepten, doorspekt met het Italiaanse familiegevoel zoals we dat ook in Simply Italian van hen gewend zijn.

In dit boek lees je hoe je je baby kennis laat maken met vast voedsel en hoe je ervoor zorgt dat je kind zo snel mogelijk met de rest van de familie mee eet. De meeste recepten in dit boek kunnen in minder dan 15 minuten worden klaargemaakt. Zo past koken ook in het schema van drukbezette ouders. In het boek vind je brunches, snelle maaltijden, eenpansgerechten, toetjes en gebak.

Het is een leuk boek om te lezen, leuke foto’s om te bekijken en een handig register waar je alle recepten (op alfabetische volgorde!) kunt vinden.

Je koopt Samen eten bij de meeste boekhandels of online, o.a. bij Bol.com.

Klik hier om het boek gelijk te bestellen!

*

Volg:

Comments

  1. 30 januari 2017 / 11:11

    Erg handig.
    Het al moeilijk genoeg als een kindje niet goed eet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge