SUDIO VASA BLÅ + kortingscode!

Vandaag vertel ik jullie wat meer over dit (nog vrij onbekende) Zweedse merk Sudio. Sudio staat voor elegante producten met studio kwaliteit en een verfijnde en minimalistische stijl. Ik ontving een tijdje terug deze draadloze oortelefoon en ik ben er zo blij mee dat ik jullie dit niet wil onthouden!

Het design is strak en hip en érg mooi! Ik heb gekozen voor een oortelefoon in een witte kleur met rosé gouden details. Ik ben gek op deze kleurencombinatie! De Vasa Blå staat voor studio kwaliteit geluid, een prachtig design en 8 uur draadloos luisteren naar je favoriete muziek. De Vasa Blå is geschikt voor alle bluetooth apparaten.

Ik kreeg de oortelefoon in een mooi leren hoesje geleverd, met daarbij nog 4 paar extra dopjes. Ook zit er een metalen clip, batterij en oplaadkabel bij. Want dat is wel gelijk wat ik een klein beetje een nadeel vind..als de batterij leeg is kun je geen muziek meer luisteren. Balen als je  net op de fiets zit.

De oordopjes hebben een enorm mooi geluid, en passen ze perfect. Geen gedoe meer met snoer dat overal achter blijft haken, maar lekker draadloos, makkelijk zat!

Ik gebruik oordopjes de laatste tijd ook heel vaak als ik thuis aan het bellen ben, ik kan dan ondertussen van alles doen omdat ik mijn handen vrij heb. Met deze Sudio draadloze oordopjes is het nóg gemakkelijker, omdat ik mijn telefoon gewoon ergens neer kan leggen en doordat het een bereik heeft (bluetooth) van maar liefst 10 meter (!) kan ik zelfs naar boven lopen en het geluid klinkt nog goed. Love it.

In Scandinavie is dit merk al hartstikke populair en sinds kort dus ook in Nederland verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een cadeau óf jezelf wilt verwennen, dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op de website van Sudio. Bij iedere aankoop krijg je bovendien ook nog eens een bijpassend telefoonhoesje.

De oortelefoons van Sudio zijn verkrijgbaar via de website. En….extra leuk; ik heb een kortingscode voor jullie waarmee je 15% korting krijgt op je bestelling. Gebruik code ‘iscreambeauty’ bij het afrekenen en profiteer gelijk! :)

Ben jij al bekend met het Zweedse merk Sudio? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 16 maart 2017 / 07:33

    Prachtig design headset!
    Beter als die hele goedkope die veel te snel kapot gaan en waaraan men veel te veel geld aan uitgeeft ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge