Outfit | Nike Air Force 1 07 Premium

Och jongens, is het al lente? Het is toch veel te lang koud geweest nu? Ik ben er in ieder geval helemaal klaar mee en kan niet wachten om te daghappen op het terras, te festivallen in de zon en te barbecueën in de tuin. Ik heb vorige week mijn kast opgeruimd en alle winterkleding naar zolder gebracht. Alle zomerkleding die ik nog mooi vond hangt weer in mijn kast én ik heb een paar planken vrij gehouden voor nieuwe kleding. Nieuw seizoen, nieuwe garderobe!

Ik loop het liefst op sneakers en kan dan ook echt niet wachten tot ik deze roze Nikes aan kan naar buiten. De kleur is heel mooi roze, een beetje oudroze. Het zijn de Nike Air Force 1 07 Premium en ze zitten zó lekker! Ik heb er een zooltje ingedaan omdat ze heel iets groter uitvallen. Normaal heb ik maat 39, maar ik had qua maat beter een halve maat kleiner kunnen bestellen. Ik vind een zooltje erin zelf wel fijn hoor, want dan kan ik het zooltje veranderen als de schoen aan verfrissing toe is haha.

Wist je dat Nike schoenen misschien wel de populairste schoenen zijn voor zowel sport als vrije tijd? Het is mijn favoriete sneakermerk en de Air Force zijn mijn lievelings! Ik heb de witte hoge AF1 gedragen tot ze van ellende uit elkaar vielen. Ik ben dus erg blij met dit roze paar!

Ik vind ze vooral erg staan onder een lichte broek, ik draag hier mijn spijkerbroek van Cheap Monday en mijn simpele shirtje van H&M. Ik krijg er altijd een High School Musical gevoel van haha. Ondanks dat heb ik ‘em in drie kleuren en draag ik ze regelmatig. In combinatie met deze Nikes vind ik het een heerlijke lente outfit!

Ik ben heel erg blij met deze dames sneakers en kan niet wachten tot de zon doorbreekt. Tot nu toe draag ik ze lekker binnen. Deze Nike Air Force 1 07 Premium zijn te koop bij Sooco. Je kunt in de webshop ontelbaar veel schoenen vinden, maar mocht je in de buurt van Enschede zijn dan raad ik je aan ook eens bij de winkel binnen te stappen. Daar is het namelijk altijd een feestje! Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en af en toe draait er zelfs een DJ. Super leuk toch? Het is (echt waar!) mijn favoriete schoenenwinkel in Enschede.

Deze schoenen shop je bij de webshop van Sooco!

Wat vind jij van deze Nikes? Draag jij graag sneakers? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. Iris
  7 maart 2017 / 15:43

  Love it!! Ik ga gelijk even naar de website van Sooco, kende het nog niet!

 2. 7 maart 2017 / 10:45

  Wat een gave schoenen! Ik ben ook op zoek naar die kleur schoenen, maar dan Adidas. Maar als ik geen geschikte kan vinden hou ik deze zeker in gedachte!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…OVER ZELFVERTROUWENMy Profile

 3. 7 maart 2017 / 10:15

  Prachtige kleur sneakers!
  Ik ben helemaal in love op roze voor dit voorjaar….
  Pastelteinten zijn hip en trendy ;-)

  Xoxp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge