Review: Divine Sensation

Deze spray trok gelijk mijn aandacht tijdens de Proefparade een tijdje geleden. Het is een spray waarmee je gezicht met enkele spraytjes kunt laten stralen. En dat  terwijl je huid tegelijkertijd ook verzorgd wordt. Een product dat je altijd en overal kunt gebruiken, je kunt het zelfs over je make-up aanbrengen! Ik werd gelijk nieuwsgierig want mijn huid voelt soms na een lange dag best droog aan. En laten we eerlijk zijn, ik heb dan geen zin om met crèmes in de weer te gaan. Dagcrème heb ik niet in mijn tas en is al helemaal niet handig te gebruiken met een laag make-up op m’n kop.

Beau De L´Or
Beaudelor is een aantal jaren geleden gestart als schoonheidssalon in Amsterdam onder leiding van Laurette Nijenbandring de Boer. Zij heeft zich verdiept in de vele cosmeticaproducten die in salons over de hele wereld bij behandelingen worden gebruikt.
“Ik wilde graag een product bij de hand hebben waardoor je er met één handeling meteen weer stralend uitziet en de huid ook nog eens verzorgd wordt. Een product dat je altijd en overal kan gebruiken ook over de make-up. Dat bracht mij op het idee zo’n product zelf te gaan ontwikkelen dat in één handeling al deze effecten bereikt. Het heeft 8 jaar gekost om een formule te ontwikkelen die aan alle eisen voldoet. Dat is nu Divine Sensation geworden, een unieke beauty spray die tegelijkertijd de huid licht aanspant, verfrist en verzacht met een natuurlijke glow.” Bron

Je kunt de spray gebruiken na het opmaken om je make-up te fixeren, tijdens je werk als opfrisser, na je werk als je er op je volgende afspraak ook stralend uit wilt zien of na het sporten. Waar ik meteen heel blij van werd is dat deze flacon mee mag het vliegtuig in. Niet dat ik zo vaak in het vliegtuig zit maar zo’n opfrisser tussendoor vind ik erg prettig!

Klik hier om de spray gelijk te bestellen! 

Had jij al eens van Divine Sensation gehoord? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 3 maart 2017 / 08:55

    Mooie fles!
    Fijn dat dit mee mag als je met het vliegtuig op holiday gaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge