Event: de Proefparade Beauty Collection 2017

Net als vorig jaar was ik ook dit jaar weer bij de Proefparade aanwezig; een event waar een zestal merken hun afwachting maken en nieuwe producten presenteren. Ik ben de afgelopen week zo druk geweest dat alles nog in de goodiebags zit en ik dus nog niet eens fatsoenlijk foto’s heb kunnen maken om aan jullie te laten zien. Maar…. ik geef jullie al wel vast een impressie van het gezellige event!

Kneipp, Marc Inbane, NAK Hair, Fudge Professional, W7 Cosmetics en Divine Sensation lieten trots hun producten zien en hadden daar een boel werk van gemaakt! Alles was tot in de puntjes verzorgd en niemand ging met lege handen naar huis!

Bij de stand van W7 kon je trouwens ook nog iemand anders blij maken met een cadeau, zo leuk! Je mocht iets uitzoeken en een kaartje achterlaten met het adres van diegene. Dat wordt dan als een cadeautje opgestuurd! Leuk bedacht!

Ik heb een erg leuke dag gehad en kan niet wachten om alle producten uit te proberen. Was jij er ook bij? Naar wel merk ben jij het meest benieuwd? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 14 februari 2017 / 08:14

    Jeuj, ik was er ook bij. Vond het echt de leukste proefparade editie tot nog toe, super leuke locatie ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge