Review: The Body Shop Elixirs of Nature

Nature’s rare & precious aroma captured in a scent

The Body Shop heeft vijf nieuwe parfums toegevoegd aan haar assortiment. Om deze opvallende collectie te creeeren, zijn de parfum-experts afgereisd naar enkele van ’s werelds meest afgelegen plekken, om zo de meest authentieke en ongetemde geuren van de natuur te ontdekken. Deze collectie is een ode aan de meest zeldzame en kostbare bloemen- en plantengeuren ter wereld.

Ik ontving de geur Widdringtonia, de experts werden verliefd op de geur van de aromatische cederboom. Deze werkt ontdekt in het duizelingwekkende en lastig bereikbare Cedergebergte, 300 km ten noorden van Kaapstad.

Uniek en edgy, voor de gewaagde vrouw! Het is een houtachtige aromatische mix van Clanwilliam cederhout en een warm vleugje salie en vetiver voor een aardse verfijning. Je waant je rechtstreeks aan de Westkaap van Zuid-Afrika: een frisse wind die door het bos waait, aan de top van het Cedergebergte. Het is echt een natuurlijk geur, best sterk ook, twee spuitjes en je bent de hele dag voorzien. Het is natuurlijk ook niet voor niets een eau de parfum.

Voor zo’n zeldzame en waardevolle geur is een gewone verpakking niet genoeg, dat begrijp je. De ultramodern gevormde flacon met opvallende opdruk staat geweldig op zowel je kaptafel als je Instagram-feed. Grappig bedacht The Body Shop, maar het klopt wel!

Benieuwd welke geuren er nog meer verkrijgbaar zijn? Neem dan gauw een kijkje in één van de winkels of op de website.

De Elixirs of Nature collectie is vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij The Body Shop voor een adviesprijs van €38/50 ml.

Wat is op dit moment jouw favoriete parfum? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 22 februari 2017 / 10:46

    Ik ben enorm benieuwd naar deze geur! Zelf heb ik Nigritella, erg lekker. :) Snel even snuffelen in de winkel.

  2. 18 februari 2017 / 07:43

    Had er al veel goeds over gelezen en ben er zeer benieuwd naar….
    Mooie flacon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge