Interieur | Op zoek naar een nieuwe salontafel

Inmiddels is het al weer ruim een half jaar geleden dat ik ben verhuisd en hoewel ik me er vanaf het eerste moment thuis heb gevoeld heb ik pas sinds een paar weken het gevoel dat het echt af is. Dat er op zolder nog tientallen dozen staan die moeten worden uitgepakt vergeet ik nu voor het gemak even. Bijna alles heeft z’n plekje gekregen en met accessoires en fotolijstjes voelt het steeds meer af.

Op het bed en de salontafel na hebben we alles nieuw gekocht. Heerlijk vond ik dat; alles splinternieuw uit de verpakking halen en alles voor het eerst gebruiken. Nieuwe handdoeken, nieuwe spiegels, nieuwe kussens voor op de bank, nieuwe fotolijsten, nieuw servies. Echt alles eigenlijk. Behalve dus die salontafel. En daar wil ik het ook even over hebben. Ik zit namelijk met een dilemma; de kleur staat perfect bij de eettafel alleen vind ik ‘em iets te groot voor in het zitgedeelte.

Een grote salontafel is erg praktisch; ik kan er schaaltjes chips en glazen wijn op kwijt en alsnog ruimte overhouden om lekker met mijn voeten op tafel te zitten. Maar de grootte is ook een nadeel; het is al meer dan eens voorgekomen dat ik me aan de tafel heb gestoten. Ik ben niet de meest geschikte persoon om een dagje mee naar een meubelboulevard te gaan dus zijn we online aan het rondkijken naar een andere tafel.


Bovenstaande tafel vond ik in de webshop van Meneer van Hout, een houtleverancier nieuwe stijl. Meneer van Hout heeft oog voor detail en de laatste trends in de markt. De showroom is in Veenendaal, maar online kun je de collectie ook zien. Krukjes, stoelen, bankjes en tafels, als je wilt kun je een heel groot deel van je inrichting hier vinden. Sinds kort verkopen ze ook vergadertafels, en wow! Als ik een kantoor had dan had ik wel geweten! Aan zo’n mooie grote houten tafel is vergaderen geen straf lijkt me!

Ben je benieuwd naar de collectie van Meneer van Hout? Neem dan eens een kijkje op de website of breng een bezoekje aan de showroom!

Wat vind jij van houten tafels? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge