Last minute Valentijnsdag cadeautips (voor mannen!)

Je hebt mensen die al maanden weten wat ze hun vriendje gaan geven met Valentijn, mensen die niet ‘doen’ aan Valentijn en mensen die op het laatste moment denken: ‘oh, dinsdag is het Valentijnsdag, ik ga een cadeautje kopen!’. Maar dan de vraag…wat ga ik kopen? Er is altijd genoeg te bedenken, behalve op het moment dat je nog maar een paar dagen de tijd hebt. Maar gelukkig bestaan er online winkels! Zo ook Trendhim, een webshop waar je een heleboel mannencadeaus kunt vinden!

Ik vind zelf die stropdas zo leuk! Van dat stofje zou ik wel een shirtje willen hebben, haha. Zonnebrillen heeft iedereen nodig, net zoals een mooi horloge en een goede portemonnee. De prijzen op de site variëren, er is voor ieder budget ruime keus! Ik ben dan altijd degene die weer veel te veel in haar digitale winkelmandje propt omdat er teveel keus is. En dan vind ik alles leuk en veel te leuk om niet te kopen en voor ik het weet heb ik voor €200 in mijn mandje.

Wist je dat je op Valentijnsdag niet persé je vriend of vriendin hoeft te verwennen? Wat dacht je van een telefoontje naar je oma die je niet zo vaak ziet of een kaartje naar die vriendin die je inmiddels ook al twee weken niet hebt gezien. Ga even een kopje thee drinken bij je buurvrouw of breng een zelfgebakken cake naar je moeder. Zeker weten dat iedereen daar heel blij van wordt!

Mijn plannen voor Valentijnsdag zijn niet zo spannend. Mijn vriend en ik moeten allebei werken en zijn pas laat thuis. Sterker nog: waarschijnlijk lig ik al te tukken tegen de tijd dat hij thuis is haha. Ik moet wel toegeven dat ik Valentijnsdag aan de ene kant heel erg leuk vind, maar het aan de andere kant ook wel een beetje onzin vind. Eigenlijk zou het gewoon iedere dag Valentijnsdag moeten zijn toch? Lief zijn voor elkaar en elkaar laten merken dat je gek op elkaar bent. Daar wordt iedereen toch blij zijn?

Klik hier om gelijk naar de webshop te gaan!

 

Ik ben wel erg benieuwd wat jullie plannen zijn met Valentijnsdag. Ben jij wel eens op een super originele manier verrast? Of heb je iemand wel eens de dag van zijn/haar leven bezorgd?

Wat vind jij van Valentijnsdag? Onzin? Of vind je het leuk om iets te geven? Laat het gerust weten in de comments!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge