Carmen Shiny Curls (3 in 1)

Met de Carmen Shiny Curls haal je niet één krultang, maar een uitgebreid assortiment aan krultangen in huis. Het formaat en de structuur van de krultang bepaalt voor het grootste deel je look. Bij de Carmen Shiny Curls zitten drie verschillende opzetstukken. Hiermee style je je korte, halflange óf lange haar in je favoriete look. Creëer je eigen Bouncy Curls, Beachy Waves of Glamour Curls!

De krultang is geschikt voor ieder haartype. Op de opzetstukken zit een laagje arganolie. Dat geeft je krullen een natuurlijke glans. De keramische coating met keratine verdeelt de hitte optimaal en beschermt je haar. Dankzij de fast heat functie kun je razendsnel beginnen met krullen maken. Voor extra veiligheid beschikt de krultang over een meedraaiend snoer en auto shut off functie, waardoor de tang automatisch uitschakelt wanneer je hem een tijdje niet gebruikt. Ohh daar ben ik zó zó blij mee! Het is namelijk al meer dan eens voorgekomen dat ik terug naar huis ben gegaan omdat ik twijfelde of ik mijn krul/stijltang wel uit had gezet. Visioenen van een afgebrand huis, buren in paniek..beste uitvinding dit van Carmen!

En ik heb het geprobeerd jongens, maar ik krijg het niet voor elkaar om het mooi op de foto te krijgen. Gelukkig zijn er een heleboel mensen veel handiger dat ik ben en is er genoeg te vinden op internet. Hieronder een filmpje waarin je mooie resultaten ziet!

Wat vind jij van deze 3 in 1 krultang? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge