Nieuwe collectie van Blond Amsterdam

Nu ik verhuisd ben vind ik het servies van Blond Amsterdam ineens veel leuker staan. Alles in huis is vrij wit (de muren, de keuken, de deuren) dus vallen de vrolijke kleuren van dit servies extra goed op. Deze twee mokken komen uit de nieuwe collectie van Blond Amsterdam en zijn gemaakt voor Valentijnsdag. Ik nam deze twee (beker zoo blue) mee. Eigenlijk alleen maar omdat er een flamingo en een pinguïn opstaan! Ik vind ze zo leuk!

I love you to the zoo and back!

Het formaat is perfect voor een kopje thee; niet te klein zoals je ze vaak in een café krijgt (in een café hoor je natuurlijk ook wijn te drinken ;)), maar ook weer niet zo groot dat de thee al afgekoeld is voor je de bodem in zicht hebt.

Ik kocht deze mokken bij de Intratuin, maar ze zijn ook te koop in de webshop van Blond Amsterdam.

Wat vind jij van het servies van Blond Amsterdam? Laat het gerust weten in de comments.

Volg:

Comments

  1. 9 maart 2017 / 15:34

    ik ben er zelf niet zo van maar een vriendin van mij die had ook een complete collectie! wauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge