Review | Say yes to a fresh new you – The Body Shop Drops of youth liquid peel

Say yes to a fresh new you!

The Body Shop heeft gebruik gemaakt van plantstamceltechnologie (jaja) om haar iconische lijn Drops of Youth te ontwikkelen. Verrijkt met beschermende Edelweiss, verstevigende blauwe zeedistel en vernieuwende zeevenkel, helpt de skincare lijn de huid bij het effectief bestrijden van de eerste tekenen van veroudering. Ik gebruik zelf al jaren anti rimpel crème, omdat ik denk dat je te laat bent als je het pas gaat gebruiken als je rimpels hebt. Producten die mij helpen bij het tegengaan van veroudering zijn dan ook heel erg welkom!

Deze nieuwe Youth liquid peel (€21/145 ml) maakt de Drops of Youth lijn compleet. De gelachtige textuur transformeert zich in een peeling nadat het in  aanraking komt met de huid. Het helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen.

Het is zachter dan een klassieke peel en je kunt het 2 á 3 keer per week gebruiken, bij voorkeur voor het slapen. Breng 2 doses aan op de toppen van je vingers. Masseer het in op de droge huid gedurende 20 seconden totdat de textuur verdikt in kleine stukjes en spoel het af. De eerste keer had ik verkeerd gelezen en had ik de peel na het inmasseren nog eens 20 seconden op mijn gezicht laten zitten. Als je denkt dat dat geen probleem is… ik moest heel veel moeite doen om het er weer af te krijgen! Ik heb echt wel een paar minuten staan boenen om de restjes eraf te spoelen. Het voelde zo korrelig aan! Maar ook ik leer van mijn fouten en de keren daarna ging het goed hoor!

Ik vind het een top product en het ruikt heerlijk fris! Een beetje naar after sun vind ik. Lekker verfrissend en het geeft me echt het gevoel van een goed gereinigde huid. Ik ben fan!  Voor de complete routine gebruik je ook de essence lotion, youth cream, youth concentrate, eye concentrate en het bouncy sleepy mask. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de rest van de producten!

De Drops of Youth liquid peel is verkrijgbaar van 28 maart 2017 in de winkels van The Body Shop en online.

Welke producten gebruik jij om je huid te verzorgen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 3 maart 2017 / 15:03

    Dit klinkt echt als een heel erg fijn product! Ik ben heel erg benieuwd naar deze lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge