3 x lente outfits van Esprit

Ik ga niet weer beginnen hoor met hoe erg ik de winter zat ben hoor. Dat is ondertussen wel duidelijk. Hoewel het buiten regent dat het giet, waait alsof de dakpannen ieder moment van het dak vliegen ben ik rustig op zoek naar nieuwe lente outfits. Ik hou vooral van basic, met af en toe een uitspatting haha. 

Bovenstaande outfit vind ik perfect voor een chill dagje. Je kunt er prima de deur mee uit, maar het kost niet teveel moeite. Precies waar ik van hou! Ik vind de witte sneakers heel tof met het metallic accent.

Als je me van het zomer zoekt op het terras kun je me uittekenen in de outfit als hierboven. Een mooie spijkerbroek, een simpel shirt (wat toch weer minder simpel wordt door de details bij de mouwen en aan de onderkant) en een opvallend tasje. Love it!

En van deze kleuren krijg ik spontaan een lente gevoel. Ik krijg zin om de deuren op te zetten, nieuwe plantjes te kopen en paaseitjes te eten haha. Grijs en lichtroze, ik hou er van! Gecombineerd met een opvallend horloge en je bent good to go!

De webshop (en de winkels trouwens ook!) van Esprit zijn geschikt om een compleet nieuwe garderobe te shoppen;e je vindt er sportkleding, mooie jurkjes voor een feest, sieraden, tassen, schoenen. En niet alleen voor dames, ook voor mannen en kinderen kun je er goed slagen.

Ik ben erg benieuwd welk van bovenstaande setjes jij zou dragen. Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 25 februari 2017 / 07:44

    Je had mooie items uitgezocht!
    Ik shop er ook weleens.
    Moet er weer eens naar toe gaan.

    Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge