Outfit | Sneakers van Est1842

Sneakers, die kun je niet genoeg hebben. Ik ontving een tijdje terug dit toffe donkerblauwe paar met klittenbland! Benieuwd hoe ik ze combineer? Kijk dan gauw verder! 

Ik zag het de laatste tijd steeds vaker; sneakers met klittenband. In de eerste instantie vond ik wit erg tof, maar ik ben toch voor de donkerblauwe gegaan. Een kleur die je niet zo vaak ziet (in schoenvorm) maar wel erg draagbaar is!

De sneakers lopen heerlijk! Eigenlijk vanaf het eerste moment al, ik heb ze niet in hoeven te lopen. Ze vallen ook normaal uit, ik heb gewoon mijn eigen maat besteld. Deze schoen is verkrijgbaar in het wit en in het legergroen.

Meer informatie over de Something Blue Velcro Sneakers van EST1842 vind je trouwens op deze website, voor een paar betaal je 89,95 euro.

Draag jij vaak sneakers? Wat zijn jouw favoriete sneakers? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 24 februari 2017 / 12:24

    oh die zijn echt super leuk! lijken me ook heerlijk lopen! ik kan niet wachten tot het sneaker seizoen er weer aan komt!

  2. 24 februari 2017 / 10:30

    Prachtig paar sneakers!
    Ik moet ook nieuwe kopen en ga meteen even een kijkje nemen in de webshop….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge