We’re going to Ibiza! (tips gevraagd!)

Whoahhh we’re going to Ibiza! (Vengaboys voice!). Toen het laatst zo koud was vonden we het wel weer tijd worden om de zon op te zoeken. Oké, uiteindelijk duurt het nog wel even (we gaan in de meivakantie), maar het vooruitzicht van 8 dagen zon, strand, zwembad, cocktails en chillen is heel fijn!! We gaan naar Ibiza en zitten aan de zuid oost kant van het eiland. Vlakbij het strand, perfect dus! Ik ben 1 keer eerder op Ibiza geweest, samen met een vriendin. Maar dat is al zolang geleden dat ik er niet zo veel meer van weet. Ik heb er geen foto’s meer van (mijn laptop is ooit gecrasht en ik was alles kwijt, huilen!) en we weten beiden de naam van het hotel niet meer. Maar dat het erg leuk was weet ik nog wel haha! Nu ga ik samen met Ron en we zijn van plan om veel te chillen maar we willen ook wel een dag een auto of scooter huren om het eiland te verkennen. Tips gevraagd dus!! Alles is welkom; leuke tentjes om te eten, leuke plekken om uit te gaan en mooie stranden om te bezoeken.

Als ik die foto’s zie wil ik gelijk in het vliegtuig stappen en vakantie vieren. Dat kan niet, weet ik! Al is het alleen maar omdat ik eerst zomerkleding moet shoppen. Ik heb vast nog wel wat van vorig jaar, maar hé, ze brengen niet voor niets ieder jaar nieuwe collecties uit toch? Het belangrijkste voor een zonvakantie heb ik ook nog nodig: een nieuwe bikini! Ik heb best veel eisen; hij moet sowieso lekker zitten (niet te strak maar ook vooral niet te wijd), de kleuren moeten mooi zijn (de eerste dagen ook als ik net voor het eerst zonlicht zie en erg bleek ben) en niet iedereen moet dezelfde hebben. Zie je, best wat eisen dus. Daarom ben ik ook al aan het rondkijken en ik heb al wat op het oog! Zo vond ik bij OTTO deze mooie bikini’s.

 

Ik hou van printjes en vrolijke kleuren en vind ze ook eigenlijk alle drie leuk. Qua model heb ik het liefst een triangel bikini, die zitten mij het mooist. Oh en mag ik dan ook even het figuur van 1 van de drie bovenstaande? Thanks!

Ben jij wel eens op Ibiza geweest en heb je tips voor mij? Laat het gerust weten in de comments!

Bron afbeeldingen 1 2 3 *

Volg:

Comments

 1. Farah
  24 februari 2017 / 12:48

  Ik ga straks de linker bikini bestellen! Vind ‘em zo tof! Thanks voor de tip!

 2. 24 februari 2017 / 12:47

  Obb Ibiza! Daar wil ik ook zo graag een keer naar toe! Ik vind de rechterbikini erg mooi!!

 3. 23 februari 2017 / 19:32

  Ibiza is een prachtig eiland, ik ben er een beetje verliefd op geworden haha. Er is ook zoveel leuks te doen, huur in elk geval een auto en ga het eiland verkennen :) Het eiland Formentera vond ik ook de moeite waard, net zoals een bezoekje aan de hippiemarkt en playa de benniras!

 4. 23 februari 2017 / 12:34

  Wat ontzettend gaaf! Ibizia staat ook echt nog bovenaan mijn vakantie lijstje.

 5. 23 februari 2017 / 08:17

  Wat een leuk vooruitzicht!
  Mooie bikini’s!
  Ik ga meteen even een kijkje nemen in de bovengenoemde webshop….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge