Update: 26 weken zwanger

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een update! Inmiddels ben ik 26 weken zwanger en dus ruim over de helft. Het aftellen is nog lang niet begonnen, maar het besef begint wel steeds meer te komen dat het nu niet meer zo heel erg lang duurt! Sowieso vind ik dat de tijd voorbij vliegt, maar dat vond ik altijd al haha. Dat heeft hier vrij weinig mee te maken.

We hebben meubels voor de babykamer (zo goed als) uitgezocht en ook de verf voor op de muur staat klaar. Als het goed is gaan we daar volgend weekend mee aan de slag. Onze kledingkamer is er dus niet meer! Die hebben we verplaatst naar een andere kamer – die eigenlijk nog groter is -, dus nog meer ruimte voor kleding haha. Ik bedenk me nu ik dit typ dat ik daar misschien ook wel zo’n mooie schoenenkast zou willen.

Ik ben nu ook een paar keer bij zwangerschapsgym geweest (ooohh dat klinkt zó truttig haha!). Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik ervan moet vinden.. ik hoop dat ik later in de zwangerschap wat aan de oefeningen heb.

Ik heb verder eigenlijk heel weinig nieuws, ik voel me nog steeds goed en heb nergens last van. Ik kan gelukkig alles en hoef er ook niets om te laten. Als ik wat moet noemen is dat ik nog steeds erg moe ben, maar dat is met wat extra slapen ook zo weer opgelost :) En er is niks mis met slapen toch? Haha. Niets te klagen dus! Volgens de verloskundige is het goed en belangrijk om elke dag even een ‘power nap’ te doen en vooral niet te veel te plannen. Rustig aan doen. Daar ben ik wel goed in dus ik neem haar advies graag aan haha.

De baby groeit ondertussen lekker door, hij is nu ongeveer 34 centimeter en dat is ook wel te voelen. Vooral als ik ’s avonds in bed lig is hij lekker druk aan het bewegen. En dat is zooooo bijzonder om te voelen. Het is ook echt heel grappig want als ik op mijn buik tik dan geeft hij een trap terug haha. Het lijkt dan net of we aan het spelen zijn. Of hij wil heel graag dat ik stop met dat getik en probeert me een seintje te geven, dat kan ook.

Ik heb me – voor de zoveelste keer – voorgenomen om geen kleding (voor mezelf) meer te kopen. Zwangerschapskleding vind ik niks en kleding die ik normaal draag in een maatje groter zit gewoon niet mooi. Dus je zult me voorlopig ‘gewoon’ in vestjes zien. En een enkele keer in een normaal shirtje, als ik er nog eentje heb kunnen vinden die past.

Dit was het wel zo’n beetje, er is verder weinig nieuws! Maar geen nieuws is goed nieuws toch?

Bedankt voor het lezen! X

Volg:

Comments

 1. 19 februari 2018 / 22:28

  Ik vond de oefeningen van de zwangerschapsgym ook niets, maar nu 5 jaar later zien we elkaar nog steeds zo af en toe voor een borrel en hebben we een leuke vriendinnenclub

 2. 18 februari 2018 / 20:13

  Mooie buik heb je! Toen ik zwanger was heb ik zo goed als geen zwangerschapskleding gekocht! Fijn om te lezen dat je je zo goed voelt!

 3. 18 februari 2018 / 09:51

  Soms is geen nieuws inderdaad het beste waarop je kunt hopen : ) Fijn dat alles zo z’n gangetje gaat!

 4. 17 februari 2018 / 18:08

  Ik kan helemaal begrijpen dat je geen zwangerschapskleding meer koopt! Je hebt het maar zo kort nodig :-). Ik had een paar dingen geleend, zoals een tuinbroek die iemand nog van haar zwangerschap had. Geniet er maar van!

 5. 17 februari 2018 / 13:26

  Wat fijn dat je je goed voelt, je ziet er ook zo goed uit!

 6. 17 februari 2018 / 11:46

  Super dat het zo goed met je gaat! Herken dat met kleding wel hoor.. Zwangerschapsbroeken had ik dan wel maar ik had veel stretch jurkjes die ik gewoon aankon dus dat scheelde met een vestje enorm!

 7. 17 februari 2018 / 10:00

  Fijn dat je zo goed voelt tijdens je zwangerschap en dat is zeker goed nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge