Review: Labellino Raspberry & Red Apple en Fresh Mint

Labello heeft iets nieuws op de markt gebracht: labellino! Een lust voor het oog én voor je lippen. Labellino is het vrolijke zusje van Labello, gehuld in een geheel nieuw jasje, maar met de verzorging die je van Labello gewend bent.

Kijk nou eens hoe leuk de verpakkingen zijn. De pastelkleurige verpakking maakt deze nieuwe lippenbalsem een echte musthave die niet mag ontbreken in je tas. Labellino hydrateert en verzorgt je lippen intensief, waardoor je de hele dag geniet van zachte, mooie lippen met een subtiele glans.

De lippenbalsem brengt gemakkelijk aan, mede door de vorm. Ik vind deze Labellino’s fijner in gebruik dan de ‘ouderwetse’ Labello. Ik heb het idee dat mijn lippen hiermee veel zachter aanvoelen. Labello droogt mijn lippen nog wel eens uit, deze doet dat helemaal niet!

De Labellino’s zijn verkrijgbaar in twee varianten; Raspberry & Red Apple en Fresh Mint.

Labellino is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister (en binnenkort ook bij Etos!) voor een adviesprijs van €5,99 per stuk.

Ben jij de Labellino al tegengekomen in de winkel? Welke geur zou jij willen proberen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 26 februari 2018 / 15:16

  Ooh die zijn zo schattig en ik wil ze meteen proberen! Lijkt me ook ideaal om mee te nemen in je handtas mits ze heel weinig plaats innemen.

 2. 23 februari 2018 / 22:13

  Ik ben gek op labello! Deze wil ik zeker ook uitproberen, thanx voor de tip

 3. 23 februari 2018 / 12:55

  Hey wat grappig zeg! Deze heb ik nog nooit eerder gezien. De ei vorminge labello’s zijn super fijn! Ik heb dan altijd de neiging om eindeloos door te blijven rollen. Hahah

 4. 23 februari 2018 / 12:15

  OMGGGG I LOVE IT!!!

  IK wist het niet en ik ga meteen op zoek! Thanksss

 5. 23 februari 2018 / 09:55

  Ik heb hem nog niet gezien, maar ik vind ze er erg leuk uit zien met die pastel tinten.

 6. Miranke
  23 februari 2018 / 08:29

  Mint lijkt mij geel raar op de lippen. Welke vind je het fijnst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge