Persoonlijke update!

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat alles goed hoor! Vandaag even een (kort) artikel met een persoonlijke update! 

Er zijn de afgelopen weken namelijk heel weinig artikelen online gekomen..met een reden! Niets ernstigs, ik had er gewoon even geen tijd voor. Ik ben erg druk geweest op mijn werk en toen ik thuis kwam wilde ik eigenlijk niets liever dan op de bank liggen en even slapen. En dat heb ik dus ook gedaan. ’s Avonds pak ik eigenlijk nooit mijn laptop erbij (de avonden zijn om niks te doen!) dus vandaar dat het even stil was van deze kant.

De weekenden zijn we vooral druk geweest met leuke dingen, veel afspraken en bezig met klusjes in huis. Maar….het goede nieuws is: ik heb een weekje vakantie! En behalve dat ik heel veel ga uitslapen en Netflix ga kijken heb ik ook zin om weer lekker te gaan bloggen. Zoals ik laatst al aangaf stapelen de pakketjes zich hoog op, dus ik heb een heleboel om jullie over te vertellen.

Fijn weekend! X

Volg:

Comments

 1. 24 februari 2018 / 15:48

  Bij mij gebeurt net hetzelfde! Ik vind ook niet altijd de tijd om blogjes te schrijven! Ik heb zo mijn vaste rubrieken waar al enkele blogs van staan ingepland. Daardoor komen er wel wekelijks blogs online. Toch vind ik dat je moet schrijven als je de inspiratie er voor hebt. Fijn dat alles goed gaat en dat je lezers zich geen zorgen hoeven te maken!

 2. 24 februari 2018 / 12:11

  Heerlijk een weekje vakantie. Dat heb ik nu ook. Ik moet nog wat uren inhalen op stage en voor de rest wil ik ook even lekker rustig aan doen!

 3. 24 februari 2018 / 10:27

  Soms heb je dat ook even nodig! Geniet van je vakantie.

 4. 24 februari 2018 / 10:18

  Soms heb je van die periodes inderdaad dat je gewoon druk bent met andere dingen.

 5. 24 februari 2018 / 10:13

  Geef je helemaal gelijk in dat de avonden zijn om lekker niets te doen, dat probeer ik namelijk ook altijd. Helaas gaat dat niet altijd. Wens je een hele fijne vakantie en dat je even lekker kan bijkomen van alle drukte.

 6. 24 februari 2018 / 10:12

  Fijn dat het zo goed met je gaat! Geniet van je vakantie en een fijn weekend

 7. 24 februari 2018 / 09:58

  Wat lekker een weekje vakantie. Geniet er van

 8. 24 februari 2018 / 09:58

  Helaas kan je niet alles tegelijk. Lekker je rust pakken wanneer je dat wilt!

 9. 24 februari 2018 / 06:46

  Ik geef je geen ongelijk!
  Fijn dat het goed met je gaat.
  Jij hebt het nodig want je werkt keihard.

  Geniet van je holiday Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge