Versace pour femme Dylan Turquoise

Ik kan nog even geen afscheid nemen van de zomer hoor jongens. Hoe gezellig de herfst ook is met het getik van de regen op de ramen, de kaarsjes op tafel en het lekker warm onder een dekentje op de bank liggen, ik kom toch een stuk beter tot mijn recht in de zomer haha.

En ik ben zeer zeker niet de enige want Versace is met een heerlijke parfum gekomen die je echt doet verlangen naar de zomer. En mij niet alleen naar de zomer, maar specifiek naar de zomervakantie. Naar het moment op het vliegveld dat je nog even door de parfumerieën loopt em op zoek gaat naar het ultieme vakantieparfum. En ja, dan kom je dus bij deze uit!

Droom weg naar een ver tropisch eiland waar de blauwe hemel overloopt in het kristalheldere water.

De geur is levendig en speels en ruikt heel erg luxe! Ondanks dat vind ik het zeker wel een geur voor iedere dag. En ook voor de hele dag, want een paar spuitjes in de ochtend en je bent de hele dag voorzien!

Een parfum wordt altijd omschreven door geurnoten; top, hart en basisnoten. De topnoten zijn de geuren die je het eerst ruikt zodra je de parfum aanbrengt. Deze geuren zijn echter wel het snelst vervlogen. Hartnoten vormen de kern en zorgen voor een herinnering aan de geur, want ze vervliegen langzaam. En dan heb je de basisnoten. Deze blijven het langst hangen, soms nog wel tot dagen daarna op je kleding. Hoe meer basisnoten een parfum bevat, hoe langer de houdbaarheid.

De topnoten van Dylan Turqoise zijn: mandarijn, roze peper en citroen. De hartnoten zijn: zwarte bes, jasmijn en fresia & guave. En de basisnoten zijn: helder hout, muskus en levendig hout.

Als jij een beetje weet welke geuren jou aanspreken kan je makkelijk een parfum uitkiezen aan de hand van geurnoten. Toch handig om te weten!

Deze parfum is zeker één van mijn nieuwe favorieten en heeft een mooi plekje gekregen in de nieuwe badkamer:)

Dylan Turqoise is vanaf oktober verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën voor een adviesprijs van: €53 (30 ml), €75 (50 ml) en €99,50 (100 ml)

Was jij al bekend met de verschillende noten in parfums?

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge