These boots are made for walking

Het leek afgelopen week wel alsof ik jarig was! Ik kreeg van Manfield een aantal ontzettend leuke pakketjes binnen. Waaronder deze laarzen! Op mijn Instagram account laat ik de komende dagen de rest zien, dus als je nieuwsgierig bent.. hou dat vooral even in de gaten!

Deze witte laarzen vind ik vooral leuk omdat ze niet zo strak zitten, ik vind het altijd mooier als ze wat wijder zijn. Nu draag ik ze met een spijkerbroek, met een jurkje (en panty’s dus) zijn ze nog wat losser.

Voor de rest lekker basic, zoals jullie me kennen haha. Mijn lichte spijkerbroek van mijn nieuwe favoriete spijkerbroekenmerk Blue Ridge (te koop bij WE) en mijn trui van H&M.

Klik hier om de laarzen gelijk te bestellen en hier om naar de website van Manfield te gaan.

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge