Nieuwe herfst/winterkleding voor Noud via Schattigebabykleertjes.nl

Hoewel de mussen nog strak van het dak vielen toen ik deze bestelling plaatste denk ik dat ik er over een aantal dagen maar al te blij mee ben. Bij Schattige Babykleertjes zocht ik namelijk een aantal leuke herfst/winteritems uit voor Noud, waaronder een nieuwe winterjas! Ook heb ik leuks nieuws voor jullie, lees gauw verder!

Vorig jaar bestelde ik voor Noud ook al een winterjas bij Schattigebabykleertjes.nl en daar hebben we zoveel plezier van gehad. De jas is nog hartstikke mooi dus die ligt op zolder voor Morris (voor volgend jaar). Toch wel handig twee jongens die in hetzelfde seizoen geboren zijn haha.

Met deze winterjas zou ik bijna willen dat het al winter is, ik vind ‘em zó leuk! En stoere jas door de donkerblauwe kleur, maar ook weer niet te stoer door de zachte binnenkant. Ik heb bewust voor een donkerblauwe jas gekozen omdat deze makkelijk te combineren is. Deze winterjas is van het merk Babyface. Een soortgelijke winterjas vindt je in de collectie van Noppies, alleen deze was er helaas niet meer in de goede maat.

Dit is inmiddels het derde paar Bergstein laarzen van Noud. De vorige keren had hij een geel en groen paar en ik heb nu voor deze donkerblauwe gekozen, passend bij zijn nieuwe jas. Dit is het winterse model van de laars, iets gevoerd van de bovenkant en met touwtjes. Ideaal deze, want hij kan ze zelf aan,- en uittrekken.

Een mooie longsleeve voor dit seizoen! De kleur is een beetje donkeroranje (lastig vast te leggen op de foto) en perfect voor dagen waarop een t-shirt te koud is en een echte trui nog te warm.

Deze trui vond ik erg leuk! Hij kriebelt niet (erg belangrijk!) en valt mooi op maat.

En deze koos ik erbij speciaal omdat Noud alles wat met vissen te maken heeft zo leuk vindt. Erg praktisch is een wit shirt natuurlijk niet, maar het staat hem wel heel leuk! En als het wat kouder is draagt hij het met een vest. Handig!

Ik koop de laatste tijd (sinds Noud enigszins stabiel is met zijn kledingmaat haha) ook veel kleding van Name It. Vooral de spijkerbroeken daarvan zijn erg fijn! De lengte is goed en ze zijn best smal. Heel fijn, want dit is bij veel andere spijkerbroeken nogal een probleem.

Heb jij al een winterjas (voor jezelf of voor je kinderen) gekocht? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge