11x dingen die iedereen doet op het vliegveld

image

De nieuwste parfums uitproberen. De buurman naast je in het vliegtuig moet maar bepalen of de combinatie van Chanel, Marc Jacobs en Viktor&Rolf werkt.

Je scheel betalen aan een veel te dure cocktail. Hallo, jouw vakantie is begonnen en op de plek van de bestemming is het echt al cocktailtijd. Zo kun je tenminste vast wennen.

Veel te dure crèmes proberen op je gezicht, handen en lichaam. Niemand ging ooit zo gehydrateerd het vliegtuig in als jij.

Als een kip zonder kop zoeken naar een onbeveiligde WiFi verbinding.

Je kapot ergeren aan iemand die jou steeds uit je vliegtuig slaap houdt omdat hij 600 keer naar de wc moet.

Sowieso irriteer je je mateloos aan al die mensen die zodra het vliegtuig geland is meteen opstaan om al hun handbagage uit de bakken te vissen. Jongens, rustig. Het vliegtuig stijgt heus niet direct weer op.

En dan al die mensen die met alle geweld vooraan in de rij willen staan om als eerste in het vliegtuig te zitten. Jij gebruikt die tijd liever om nog even relax te kunnen zitten of shoppen. Je moet tenslotte zo meteen al twee uur met je benen in je nek zitten.

imageJe toch laten verleiden door die mega reep Toblerone. Als bedankje voor de oppas van je planten. Of gewoon voor jezelf.

Een Hello Goodbye moment faken zodra je de klapdeuren doorkomt.

Je koffer geen seconde uit het oog verliezen uit de angst dat iemand er tien kilo cocaïne in wil verstoppen. Je kunt niemand vertrouwen. Niemand.

Peentjes zweten op het moment dat jouw koffer niet op de kofferband verschijnt. In gedachten zie je alle delen van je bikini al over de band rollen..

Herkenbaar? Vind jij het leuk op het vliegveld? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 21 januari 2019 / 08:20

  Such a wonderful tips!
  I am really gonna apply this on my next trip!
  Thanks for sharing!

 2. 25 oktober 2015 / 10:05

  Als ik op schiphol ben, is ook het eerste dat ik doe geurtjes uitproberen! En kijken naar véél te dure tassen, serieus overwegen of ik deze ga kopen (want hé, het is vakantie!) maar toch nooit doen omdat ik het geld niet heb haha.

 3. 24 oktober 2015 / 22:16

  Dat van die koffer is zo waar vooral toen me koffer open stond bij het moment van inleveren. Gelukkig mocht ik hem weer dicht maken, maar het idee dat dat in de lucht ofzoo gebeurd. Zag inderdaad me bikini al liggen op de band!

 4. 24 oktober 2015 / 10:38

  Haha, ik herken me in sommige punten best wel. Ik doe altijd mijn favoriete geurtje op wanneer ik in zo’n duty free winkel ben. Ik heb zelf het geurtje niet thuis, want ik vind hem te duur!

 5. 24 oktober 2015 / 06:59

  Wat leuk!
  Dat moment hebben net als in het tv progamma is een leuke ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge