Winactie #2 de Redken Extreme lijn t.w.v. €75,-

Ohhh jongens, dit vind ik dus zó leuk! Deze lijn is sinds een jaar of 2 mijn favoriet en ik word er zo blij van dat ik de complete lijn aan één van jullie mag weggeven! Lees gauw verder!

Na mijn eerste zwangerschap leek het wel alsof ik compleet ander haar had teruggekregen.. het leek futloos en ook een stuk dunner te zijn. Ik durfde mijn haar bijna niet meer te wassen want het leek na elke wasbeurt wel te verergeren.

Toen ik deze producten ging gebruiken kreeg mijn haar echt een opleving. Het brak bijna niet meer af en het zag er al vrij snel een stuk gezonder uit. En bovendien: na elk gebruik had ik het gevoel alsof ik bij de kapper was geweest, alleen de geur al.. zo lekker!

Proteïne, biotine en ceramide voeden het haar en helpen de kwetsbare delen van het haar te herstellen. Het haar wordt van binnenuit versterkt, het haaroppervlak wordt gladder en glanzender, en het haar ziet er sterk, gezond en veerkrachtig uit. 

Ik mag aan één van jullie via Instagram deze complete set t.w.v. €75,- weggeven en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik ben! Voor deze actie heb je een Instagram account nodig en ik verwijs je dan ook door naar mijn account.

Succes!

Volg:

Comments

 1. Marjo
  6 december 2020 / 18:46

  Lijkt me een goed product. Ik doe graag mee.

 2. Jolanda
  6 december 2020 / 18:40

  Leuke actie. Ik doe mee!

 3. René
  6 december 2020 / 18:32

  Ik maak graag kans.

 4. Jeanne
  6 december 2020 / 10:46

  Ik loot graag mee :-)

 5. Bea
  6 december 2020 / 10:25

  Mooie winactie. Ik doe graag mee.

 6. Margo
  6 december 2020 / 09:49

  Superleuk. Ik doe graag mee.

 7. Loesje Geerinck
  5 december 2020 / 11:08

  Lijkt me erg lekker en van toepassing, doe graag mee met deze winactie!!!

 8. chucky1012
  23 november 2020 / 06:12

  Wauw….
  Dit klinkt echt super goed.
  Omdat ik medicatie gebruik is mijn kapsel bros, kurkdroog en breekt het heel erg af….
  Deze perfecte haarverzorgingsproducten zou ik erg graag willen winnen want dit klinkt alsof ik een hoofdprijs zou winnen….
  Het lijkt me echt de perfecte oplossing om weer een kapsel zo glanzend als zijde te krijgen…..
  Ik doe graag mee met de winactie….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge