Winactie #1 hannah Brilliant Touch producten t.w.v. €72,-

Zoals jullie wellicht weten ben ik groot fan van de producten van hannah. Mijn huid gaat er erg goed op en word altijd erg blij van de verpakking en het luxe gevoel wat ik ervan krijg. Keer op keer blijven ze me verrassen met nieuwe, mooie producten! En het leuke is… ik mag twee van deze producten aan jullie weggeven! Lees gauw verder!

Brilliant Touch

Brilliant Touch is dé dagelijkse finishing voor een direct gave, opvallende heldere huid én een mooie egale uitstraling. De combinatie van ingrediënten vermindert effectief de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking en huidverslapping krachten bij de kern aan. Kleine oneffenheden en fijne lijntjes worden opgevuld (door de lage concentratie silliconenolie). Dit product is niet alleen skincare, het is meteen een primer en dus de eerste stap in je make-up routine.

Ik vind dit product fantastisch, het brengt makkelijk aan en mijn huid wordt er inderdaad heel erg mooi egaal van. Ik gebruik Brilliant Touch iedere ochtend nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en ik merk dat ik sinds ik dit product gebruik veel minder make-up gebruik.

Lip Touch (Lovely Innovating Plumper)

Volle lippen door lipfillers of door het gebruik van de nieuwe hannah Lip Touch? Dat hoef je mij geen twee keer te vragen!

En het is geen optische illusie…hannah Lip Touch is speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan.
Tevens pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Naast het verzachtende en egaliserende effect
wordt dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten de aanmaak van
collageen gestimuleerd en het volume van de lippen hersteld. Het bewezen effectieve ingrediënt
Akosky KISS verbetert, verzorgt en beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende
wijze. Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van “barcode” lijntjes op de lippen vermindert.
Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur.

Dus heb je last van droge lippen of neemt het volume te snel af? Met hannah Lip Touch is dat verleden
tijd! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen,
waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. Het resultaat? Plumping, healthy
& touchable lips!

WIN!!

En hoe fantastisch is het dat ik beide producten mag weggeven! Deze hebben een waarde van €72,- dus het is zeker niet zomaar iets. Ik hoop jullie net zo enthousiast te maken als dat ik over hannah ben. Echt, ik wil nooit meer anders!

Kijk om kans te maken op deze geweldige producten gelijk even op mijn Instagram account!

Veel succes!

Volg:

Comments

 1. Maria
  5 december 2020 / 08:58

  Hier nog een fan, ook van jou!

 2. B de gans
  4 december 2020 / 12:16

  Dit lijkt me heel erg geschikt voor mijn vriendin met haar gevoelige huid …….
  ik doe daarom graag mee

 3. Marian B
  28 november 2020 / 16:24

  Dat lijken me hele fijne producten. Hannah is een fijn merk. Helaas heb ik geen Instagram.

 4. chucky1012
  28 november 2020 / 08:07

  Wauw…. dit lijkt me het perfecte
  wondermiddel tegen mijn kurkdroge lippen en loshangende velletjes..
  Ik doe heel graag mee….
  Mijn insta.: @chucky1012

  Een fijn weekend Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge