[ GESLOTEN ] WINACTIE: Kérastase pakket t.w.v. ruim €50,-

De ene winactie is net afgelopen en de volgende staat alweer klaar. En weer zo’n leuke, ik word er zelf helemaal blij van! Lees gauw verder! 

In samenwerking met Kapperskorting.com mag ik dit super fijne SOS Kérastase pakket weggeven. Deze producten zijn speciaal geschikt voor droog en beschadigd haar. Want volgens mij kan ieder haar in de winter wel wat extra verzorging gebruiken toch?

Het SOS Kérastase droog haar pakket (gevoelig, fijn haar) bestaat uit de volgende fantastische producten:

Kérastase Nutritive Bain Satin No. 2 (250ml)

com

Dit is een milde shampoo voor droog en gevoelig haar. Je haar voelt na gebruikt weer fris en zijdezacht aan en ruikt bovendien heel erg lekker! Deze shampoo is verrijkt met lipiden, gluciden, proteïnen en iris rhizome extract. Als resultaat krijg je compleet gevoed haar met zachtheid en een mooie glans.

Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins (200ml)

Dit is een haarmasker verrijkt met voedende ingrediënten. Met als eindresultaat optimaal gevoed haar. Mocht je haar heel erg slap worden na gebruik van dit haarmasker kun je het ook gebruiken vóór je de shampoo gebruikt. Dit doe ik ook vaak!

Kérastase Nutritive Nectar Thermique (150ml)

Dit is een hittebeschermer voor droog en gevoelig haar. Hiermee bescherm je het haar tegen hitte van styling tools. Ideaal voor als je vaak gebruik maakt van föhns, krultangen en stijltangen. Omdat mijn haar erg beschadigd is door het verven en het gebruik van de stijltang probeer ik er nog voorzichtiger mee te zijn. Ik gebruik mijn stijltang bijna niet meer en fohn het op een lage temperatuur.

Ik gebruik regelmatig producten van Kérastase en ik merk dat ze echt goed zijn voor mijn beschadigde haar. Daarom vind ik het ook extra leuk dat ik één van jullie hier blij mee mag maken. Want geloof me, hier zul je (en je haar ook!) echt heel blij van gaan worden! Dit pakket heeft een waarde van ruim €50,- en zeg nou zelf..dat is toch leuk meegenomen in deze dure decembermaand? Hoef je tenminste ook aan niemand te verantwoorden waarom jij juist nu zulke dure shampoo koopt!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Een reactie achterlaten onder dit artikel met daarin dat je meedoet aan de actie.
 • Kapperskorting.com volgen op Instagram (klik hier!) | Dit wordt gecontroleerd! |
 • Ik zou het leuk vinden als je mij ook volgt op Instagram, maar dat is geen voorwaarde om te winnen (klik hier!)

De winactie duurt tot vrijdag 21 december ,daarna krijgt de winnaar (die gekozen wordt met ‘random name picker’) persoonlijk bericht. Ik zal – mits ik snel reactie krijg – er persoonlijk voor zorgen dat je dit pakket nog voor de kerst binnen hebt!

SUCCES! 

*

Volg:

Comments

 1. 25 juli 2019 / 14:31

  Ik hou van kerastase! Zelf gebruik ik ook marrocanoil omdat het mijn haar minder droog maakt. In de zomer heb ik ook extra verzorging nodig. Wat gebruik jij zelf vaak in de zomer?

  X Lisanne

 2. Marian B
  19 december 2018 / 19:39

  Dit is echt wat mijn haar nodig heeft deze winter! Helaas heb ik geen IG.

 3. Hripsime
  18 december 2018 / 10:04

  Oh wat een leuke winactie! Ik doe mee
  MN naam op insta is queenriverdale_123

 4. Loraine
  18 december 2018 / 08:28

  Hele fijne winactie voor mijn winterse statische haar! Ik doe dan ook graag mee!

 5. Chloe de lange
  18 december 2018 / 07:26

  Ik doe mee

 6. Rianne
  17 december 2018 / 22:58

  Leuk ik doe mee

 7. Pauline
  17 december 2018 / 20:49

  Ik doe mee en heb nu alle stappen gedaan ;) (ENI luap op insta) toffe actie !!!

 8. 17 december 2018 / 20:30

  Ik doe heel graag mee. In oktober mama geworden dus m’n haar kan wel een boost gebruiken haha.

 9. Elke Beyers
  17 december 2018 / 20:07

  Oh leuk! Lijken mij echt super leuke producten!

 10. Britt
  17 december 2018 / 19:59

  Im inn!! Vooral met deze kou brrrr is maar haar extra gevoelig en kan ik deze producten voor mijn haar goed gebruiken. Zodat ze er weer lekker verzorgd uitzien vooral dalijk met de feestdagen#bijnakerst #ikfohnmehaaraltijddusdehittebeschermerkomtzekergoedvanpas

 11. Willeke Linneman
  17 december 2018 / 19:53

  Heel tof! ik doe graag mee met de actie!

 12. Lisa
  17 december 2018 / 14:22

  Jaaa,dit wil ik!! Normaal gesproken te duur, maar zo kan ik het toch een keertje uitproberen!

 13. Nadine
  17 december 2018 / 11:26

  I’am in!!!! Ik doe mee!

 14. Ghislaine lamers
  17 december 2018 / 10:26

  Ik doe graag mee met deze win actie !!
  Zelf gebruik ik ook altijd kerastase en merk dat mijn haar daar ook super goed op reageerd!!
  Dus ik zeg duimen maar !!

 15. 17 december 2018 / 10:07

  Mijn droge en beschadigd haar schreeuw hierom!! :D:D
  Nee, Ik doe graag mee om zo’n fijn pakketje te winnen.

  ik ga zo even de instagrams controleren en volgen als ik dat al niet doe.

 16. 17 december 2018 / 08:29

  Mijn haar kan altijd wel extra verzorging gebruiken dus ik doe graag mee aan je winactie.

 17. Anita te Gussinklo
  16 december 2018 / 23:59

  Lijken me heerlijke producten.
  Ik volg beide op Instagram en loot graag mee.

 18. 16 december 2018 / 18:04

  Leuke actie :D Hoe zit het met de parabenen in de Kerastase producten?

 19. 16 december 2018 / 17:26

  erg leuk, vind het ook fijne producten, maar ik ben aan het uitzoeken waar ik nu toch zo allergisch voor ben en waag me voorlopig niet aan nieuwe dingen

 20. 16 december 2018 / 16:48

  Ik doe mee ik volg jou ook op instagram. Naast het bedrijf.

 21. 16 december 2018 / 16:12

  Wat een super leuke winaktie ik gebruik meestal wella dat werkt echt super voor mijn haar

 22. 16 december 2018 / 15:03

  Wat leuk! Ik doe zeker mee… Ik ken dit merk helemaal niet, maar het lijken me zo te lezen wel hele fijne producten! Heb jullie natuurlijk allebei op Insta gevolgd :P

 23. Noortje
  16 december 2018 / 14:45

  Leuke actie! Ik doe graag mee aan deze actie om mijn haar weer gezond terug te laten groeien, heb helaas mijn haar een paar weken terug moeten afknippen omdat het erg dood was, dus deze producten zouden erg goed van pas komen. Mijn IG naam is noooooortju. Fijne feestdagen!

 24. Didi Paauwe
  16 december 2018 / 14:18

  Leuk! Ik doe mee

 25. Naomi
  16 december 2018 / 14:18

  Wat een leuk pakket kende dit helemaal niet

 26. chucky1012
  16 december 2018 / 13:54

  Goedemiddag….
  Leuke winactie en lief dat jij dit weggaat geven….
  Het kurkdroge kapsel kan een hele goede boost gebruiken en dmv het gebruik van de perfecte haarverzorging producten weer te laten glanzen en gemakkelijk doorkambaar te maken maar ook zo te laten glanzen als zijde….
  Ik doe heel graag mee met deze fijne actie….

  Insta.: @chucky1012

  Een fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge