8 x herkenbaar voor mensen die altijd alles kwijt zijn

Raak jij ook altijd alles kwijt? Sta jij minstens 3 keer per dag met je telefoon in je hand op zoek naar je telefoon? Of kom je weer eens te laat op je afspraak omdat je je fietssleutel weer ergens hebt laten slingeren? Dan zijn onderstaande punten vast heel erg herkenbaar! 

 • Je hebt voor de zoveelste keer je pinpas geblokkeerd omdat je ‘em weer eens kwijt bent.. Om deze dus 10 minuten later weer terug te vinden. ‘Hallo, ja, uhm, ik heb net gebeld om mijn pinpas te blokkeren, maar ik heb ‘em dus weer terug gevonden…sorry!’
 • Je zoveelste berichtje op social media: ’tijdelijk alleen bereikbaar via Facebook, ben mijn telefoon verloren!’ of ‘Willen jullie je nummer even sturen, ben al mijn telefoonnummers kwijt!’. Terwijl je het zelf super irritant vindt als mensen dit doen.
 • De stress als je op vakantie gaat en je bij de douane bijna aan de beurt bent. ‘Wáár is mijn paspoort?! Ik had ‘em net nog. Oké, rustig ademhalen. Waar ben ik allemaal geweest?’
 • Als je naar je werk gaat vraagt je vriend minstens 3 keer of je alles wel bij je hebt. Optimistisch als je bent roep je terug: ‘maar natuurlijk!’. Om hem vervolgens nog geen 10 minuten nadat je van huis vertrokken bent belt met de vraag of hij de oplader van je laptop wil langs komen brengen. Dit gaat je overigens nooit meer gebeuren als je een goede laptoptas mee neemt van huis. Kies voor een ruim exemplaar, zodat je ook je portemonnee, telefoon en lunchpakket in kunt doen. Bij Brandfield heb je een ruime collectie aan laptoptassen, deze hieronder zijn mijn favoriet! En dan vooral de zwarte linksboven, love it!

 • De zoveelste keer wanneer je bij de buurman moet aankloppen omdat je huissleutel nog binnen ligt. En die man maar lachen..
 • Je vriendinnen en collega’s hebben jouw nummer onder hun favorieten staan omdat ze je zó vaak moeten bellen omdat je je telefoon niet kunt vinden. ‘Zal ik je telefoon even over laten gaan? Ze doen het met liefde voor je. Hoop je dan maar.’
 • Na een avondje uitgaan thuiskomen met je telefoon, portemonnee, ID kaart én je huissleutel is een feestje waard. Wat een overwinning!
 • Als je boodschappen hebt gedaan en staat bij de kassa slaat je hartslag regelmatig een keer over. Waar is mijn portemonnee?! Je denkt namelijk nog steeds dat het handig is om een grote tas mee te nemen – zodat je in ieder geval niets kunt vergeten – maar je vergeet daarbij voor het gemak dat je de bodem van je tas niet kan zien en daardoor altijd overal naar moet zoeken. Tip van mij: kies voor een iets kleiner exemplaar, zoals bijvoorbeeld een tas van Calvin Klein, je belangrijkste dingen kun je meenemen en je hoeft geen uren door je tas te graaien. Waarbij je 12 lipsticks, 4 USB sticks, een liga, en je oude fietssleutel tegenkomt. Waar je inmiddels toch niets meer aan hebt omdat je allang een ander slot op je fiets hebt. 

Is dit herkenbaar voor jou? Raak jij altijd alles kwijt of ben je juist een heel opgeruimd type? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 17 mei 2018 / 10:48

  Haha alsof ik mezelf hoor praten! Maar ik heb dan ook adhd en heb nu wel leren om ermee om te gaan. Structuur, vaste plekjes enzo..

 2. 16 mei 2018 / 08:43

  Zo herkenbaar. Hoewel van te voren al klaar maar het blijkt dat altijd nog wat vergeten

 3. 15 mei 2018 / 20:40

  Ik stond in ieder geval wel helemaal vooraan als de verstrooidheid werd uitgedeeld :-)

 4. 15 mei 2018 / 19:54

  Haha heel herkenbaar. Die paniekmomentjes heb ik regelmatig… gelukkig loopt het bijna altijd goed af hier.

 5. 15 mei 2018 / 19:07

  Haha heel herkenbaar. Ik ben niet vaak wat kwijt, maar als het dan weer eens zover is.

 6. 15 mei 2018 / 17:25

  Zo herkenbaar! Ik raak ook alles heel vaak kwijt en dan ligt het op een totaal onlogische plek haha

 7. 15 mei 2018 / 10:25

  Zo herkenbaar, ik raak vaak mijn sleuts en pinpasjes kwijt heel don natuurlijk maar na goed zoeken vind ik ze weer hahaha de tassen kunnen zeker handig zijn xxx

 8. 15 mei 2018 / 09:09

  Haha, tijdens en nu nog na mijn zwangerschap heb ik er deels last van. Ik heb er een keer een blog over geschreven.

 9. 15 mei 2018 / 09:02

  Het helpt mij om de belangrijke dingen op een vaste plek te bewaren. Maar zo’n tas kan goed helpen. Er zitten mooie modellen tussen!

 10. 15 mei 2018 / 08:55

  ik heb er eens een blog aan gewijd….hoe super georganiseerd ik ben Not dus. Overigens was mijn oplossing geen tas..

 11. 15 mei 2018 / 08:54

  Echt wel herkenbaar voor mij!! Het is verschrikkelijk, vooral mijn bril, gsm, sleutels en handtas raak ik kwijt! Ik ben al vaker naar de winkel gegaan terwijl mijn portefeuille gewoon thuis op tafel ligt, en ik moet soms 2 keer op een dag naar de winkel omdat ik iets vergeten ben :p

 12. 15 mei 2018 / 08:06

  haha nee hoor, hier helemaal niet herkenbaar, ik ben echt te georganiseerd, ook wel eens irritant, maar ik ben eigenlijk weinig kwijt of vergeet weinig. :)

 13. 15 mei 2018 / 08:04

  Enigszins herkenbaar. Op zich ben ik wel een opgeruimd type alleen als er tijdsdruk is kan soms best in paniek raken. Bijvoorbeeld je sleutels kwijt zjjn, en dan liggen ze gewoon in je tas maar ergens onderin.

 14. 15 mei 2018 / 08:01

  Sommige dingen zijn heel herkenbaar… vaak ben ik zo druk bezig dat ik niet meer bewust ben waar ik alles neerleg… en ja hoor… dan ben ik t weer een tijdje kwijt…. heel irritant!

 15. 15 mei 2018 / 07:43

  Hihihi…..
  Zo herkenbaar.
  Laatsd mijn fietssleutel kwijt en was er een halfuur naar aan het zoeken….
  Prachtige bags.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge