Nieuw: Body Yoghurts van The Body Shop

Gedoucht? Ja. Haast? Ja, dat ook. Gehydrateerd? Geen tijd voor! Al helemaal omdat je een spijkerbroek wilt aantrekken en over tien minuten weg moet! Herkenbaar? Als dit je bekend voorkomt behoor je tot de 35% van de vrouwen die geen hydraterende producten gebruikt omdat het teveel tijd kost. Geen excuses meer! De textuur van de nieuwe body yoghurts trekt binnen 15 seconden in!

De verfrissende geltextuur trekt direct in de vochtige huid in en zorgt 48 uur lang voor lichte hydratatie. De body yoghurts zijn perfect voor een ochtend,- of avondritueel of voor milde zomerdagen waarop je een plakkerig gevoel wilt vermijden. In de winter smeer ik heel consequent in met een goede bodylotion en neem ik daar ook genoeg tijd voor, maar in de zomer (en dan vooral als het echt warm is buiten) heb ik daar niet zoveel behoefte aan. Terwijl het wel net zo belangrijk is!

Deze nieuwe lichaamsverzorging is 100% veganistisch en verrijkt met community trade-amandelmelk en fruitextracten. Ze bevatten geen paraffine en zijn vrij van minerale oliën.

Ik heb british rose en moringa uitgeprobeerd, waarvan moringa mijn favoriet is. Nieuwsgierig geworden? Deze body yoghurts zijn er in een heleboel geuren: Strawberry, Mango, Almond Milk, Moringa, Britisch Rose en Banana (let op, die laatste is een Limited Edition!).

De nieuwe body yoghurts zijn vanaf mei 2018 verkrijgbaar in de winkel en online voor een adviesprijs van €10/200 ml.

Naar welke geur ben jij het meest benieuwd? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 17 mei 2018 / 12:59

    Ik vind ze zelf ook hartstikke lekker. Ze trekken inderdaad snel en goed in en dat allemaal zonder plakkerig laagje. British rose is mijn favoriet.

  2. 16 mei 2018 / 06:42

    Zulk mooie potten zijn dit!
    Ik ben er zo benieuwd naar omdat ze binnen enkele seconden intrekken in de huid.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge