Abercombie & Fitch Authentic Night

Het assortiment van Abercombie & Fitch is begin deze maand uitgebreid met twee nieuwe geuren.. en ik verklap alvast dat ze ontzettend lekker ruiken!

Het all American merk Abercombie & Fitch is niet meer weg te denken uit de modewereld. Exclusief bij Douglas lanceren ze het vervolg op de beststelling Authentic parfumcollectie; de nieuwe heren,- en damesgeur Authentic Night.

Ik had het geluk dat ik deze beide geuren mocht ontvangen en ik kan je vertellen dat ze echt heel erg lekker ruiken! Zo jammer dat ik het jullie niet via hier kan laten ruiken haha. Om je een idee te geven; ik vind ze net zo ruiken als hoe het in de Abercombie & Fitch winkels ruikt. Super lekker dus! Een beetje als hieronder.. haha. Ik hou ervan!

De onbewerkte Authentic Night campagne draait om een avond meteen groep unieke vrienden. A night to remember…Tijd om plezier te maken en alles uit het leven te halen wat erin zit.Echt, rauw en perfect onvolmaakt–een groep vrienden die elkaar door dik en dun steunen waarbij ieder individu zichzelf vindt.

Hieronder zie je de geurnoten van beide geuren. Zoals je ziet zijn de dames,- en herengeur perfect op elkaar afgestemd en zijn deze dus extra geschikt om samen met je vriend(in) te dragen! En zeg eerlijk, deze twee samen staan toch ook hartstikke gezellig in je badkamer?

Prijzen
30 ML €35,-
50 ML 49,-
100 ML €69,-

Deze nieuwe geuren van Abercrombie & Fitch zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Draag jij iedere dag parfum? Ik ben benieuwd naar jouw favoriete geurtje! Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge