Win: €100 shoptegoed bij Fotocadeau.nl

Wie mij al langer volgt weet dat ik sinds een jaar of drie regelmatig foto’s laat afdrukken. In onze slaapkamer, in de hal en binnenkort ook op de overloop vindt je foto’s terug van onze jongens. Foto’s van mijzelf hang ik niet zo snel op, daarvoor heb ik een spiegel haha. Ik vind het super leuk dat ik één van jullie blij mag maken met maar liefst €100,- shoptegoed bij Fotocadeau.nl

Heb jij net zomervakantie gehad en wil je daarvan de leukste foto laten afdrukken? Of heb je misschien een ander bijzonder moment waar je graag een herinnering van aan de muur wil hangen? Of wat dacht je van een andere foto print? Een huwelijksaanzoek of geboorte? Ik kan genoeg momenten bedenken!

WINNEN!!

Ik mag maar liefst €100,- shoptegoed weggeven! En daarmee kun je je goed uitleven. Bij Fotocadeau.nl is de keus echt enorm, zo kun je kiezen uit hexagons (mijn favoriet!), muurcirkels, maar je kunt ook foto’s op glas, hout of foto canvas laten afdrukken. En dat is nog lang niet alles! Neem gerust even een kijkje op de website voor alle mogelijkheden.

Als je mee wilt doen heb je een Instagram account nodig, een voorwaarde om kans te maken is namelijk door het account van Fotocadeau.nl en van mij te volgen. Klik daarom maar gauw door naar mijn Instagram account voor meer informatie!

Deze winactie duurt tot 16 september 2020, de winnaar krijgt persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Doe jij mee met de winactie?

*

Volg:

Comments

  1. Marian
    5 september 2020 / 13:00

    Die Hexagons zijn inderdaad erg mooi. Die zou ik wel willen in ons nieuwe huis! Helaas gen IG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge