Waar is de zon?

Oké, nu ik dit artikel typ komt het met bakken uit de lucht en is de zon verre van te zien, maar jongens, wat heb ik afgelopen zomer een plezier gehad van deze slippers!

Als het mooi weer is dan loop ik het liefst op slippers, ik verslijt Havaianas alsof het niets is en daarnaast krijg ik er ook gewoon een ontzettend zomers gevoel van. Dat gevoel dat je om 7 uur ’s ochtends beneden bent (hallo baby!) en je de tuindeuren open zet en de eerste frisse zomer zon je al tegemoet komt. Heerlijk!!! Wetende dat de rest van de dag een mooie zomerdag zal gaan worden, daar kan ik echt blij van worden.

Even terug naar die slippers, hoewel het voor een constant zomers gevoel zorgt staat het niet altijd netjes. Naar mijn werk draag ik bijvoorbeeld geen Havaianas.. daarom bestelde ik bij Manfield deze leuke slippers! Even comfortabel, maar zien er een stuk netter uit. Ondanks dat ze een printje hebben kan ik ze makkelijk combineren. De kleur is neutraal en dat maakt dat het extra leuk staat met felle zomerse jurkjes en shirtjes.

Ik hoop dat we nog een prachtig zonnige septembermaand krijgen en ik nog veel op deze slippers kan lopen! Ik ben er nog niet helemaal klaar voor om ze op te ruimen namelijk ;-)

De slippers vallen op maat! Klik hier om ze gelijk te bestellen.

*

Volg:

Comments

  1. 4 september 2020 / 16:53

    Het zijn ook wel echt mega mega leuke sandaaltjes/slippers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge