Foto afdrukken op squares; een eyecatcher in je (woon)kamer! + kortingcode!

Van geen enkele foto in huis naar op elke verdieping (minstens) één foto in huis.. tja, dat is dus zo’n ding dat nogal veranderd is sinds we kinderen hebben.

Ik mocht weer een mooi fotoproduct bestellen en ik koos deze keer voor om een foto over meerdere collage squares te laten afdrukken. Toen mijn vriendin Jaimy op kraamvisite kwam had ze haar camera meegenomen om wat leuke foto’s van Noud en Morris te maken. En daarvan heb ik er eentje uitgekozen om af te laten drukken!

Ik vind deze foto mooi om in de woonkamer te hangen omdat de kleuren mooi passen in onze inrichting en omdat het geen standaard geposeerde foto is. Maar dat laatste is ook onmogelijk met een peuter en baby haha.

Je kunt zelf kiezen welk formaat en hoeveel squares je wilt. Ik koos voor 9 squares omdat ik dit een mooi formaat vind. Ik kan jullie helaas nog niet zien hoe het eruit ziet als hij hangt, ik ben nog aan het nadenken over een geschikte plek. Maar ik hoop dat ik jullie op deze manier toch een goed beeld heb gegeven!

Je hoeft niet te beschikken over enige vorm van ruimtelijk inzicht want je krijgt een heel handig hulpmiddel meegeleverd. Met dit ‘kruisje’ krijg je de afstand tussen elke square precies gelijk. En dat wil je natuurlijk wel met zo’n eyecatcher van een foto!

Misschien is dit niet helemaal jou smaak maar vind je het wel leuk om een foto van je dierbaren (of van jezelf) op te hangen. Je kunt dan ook een foto afdrukken op canvas, dit zijn ook perfecte cadeaus vind ik altijd!

Kortingscode

Mocht jij dit nou ook willen? Met de code MP50 krijg je maar liefst 50% korting op alle foto’s op square. Een unieke kans om dit te bestellen!

Klik hier om direct naar de webshop te gaan!

Ik ben benieuwd of dit iets voor jou is, heb jij veel foto’s in huis? X

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge