De leukste baby kleding

Dat baby’s snel groeien wist ik wel, maar dat baby’s ontzettend snel groeien..dát had ik dus echt een beetje onderschat. Voor Noud hadden we dan ook een garderobe in maat 50-56-62 waar we met gemak zijn studie mee hadden kunnen betalen. Dat hebben we nu bij Morris anders aangepakt!

Zoals ik al zei.. voor Noud hadden we gewoon best veel kleding aangeschaft. Nog niet eens heel overdreven veel hoor, maar een baby heeft nou eenmaal (zolang ze niet alles onder spugen) gerust 2 dagen hetzelfde aan. En ik geloof dat het nog geen 4 weken heeft geduurd of Noud kon al zijn schattige boxpakjes al niet meer aan. Maat 56 en maat 62 heeft hij bijna helemaal overgeslagen omdat hij geboren is tijdens de hittegolf van 2018 en de meeste dagen niet veel meer aan had dan een luier en rompertje. Toen de temperatuur weer zakte was hij inmiddels 2 maten gegroeid.

Voor Noud hebben we daarom niet heel veel gekocht. Natuurlijk wel een aantal nieuwe outfits (en natuurlijk een nieuw geboortepakje – oke drie voor het geval we niet konden kiezen), maar verder hebben we ons ingehouden. Ik was namelijk van Morris in precies dezelfde periode uitgerekend (eind mei) en voordat er weer een hittegolf zou komen en we weer alles regelrecht naar zolder konden brengen hebben besloten niet zoveel in het voren te kopen. Online zijn er veel tips te vinden die je kunt gebruiken bij het aanschaffen van babykleding!

De laatste tijd zie ik op Instagram steeds meer (kleine) ondernemers met een eigen webshop die echt ontzettend leuke babykleding verkopen. Zij verkopen die vaak met heel toffe printjes! Zo kregen we een heel leuk broekje helemaal in de stijl van het geboortekaartje van Morris.

In een ver verleden heb ik een webshop gehad, ik heb me daar toen veel te snel ingestort en eigenlijk had ik al vrij snel niet meer genoeg tijd om me er volledig op te storten. Er zijn een aantal dingen die ik toen heel graag had willen weten! Ik verkocht geen babykleding, maar dat neem ik nu wel even als voorbeeld. Als jij jouw eigen babyshirtjes (kleding), maakt oogt het gelijk professioneel als je gebruik maakt van baby maatlabels. Eenvoudig te bevestigen en zeker heel erg handig!

Ken je die kartonnen labels waar het merk en vaak ook de prijs op staat? Dat noem je hangtags. En hangtags bedrukken is gemakkelijk én laat je product echt opvallen. Het is verstandig om hierin te investeren, want zo laat je aan je klanten zien dat je er écht werk van maakt.

Ik vind zelfgemaakte kleding heel erg leuk en hoe leuk is het om zoiets als kraamcadeau te geven?

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge