Ivy Flexible Spray

Dè alleskunner die niet in je stylingroutine mag ontbreken; de nieuwe Ivy Flexible Spray. Met deze spray kun je werkelijk alles! Zo’n beetje ;-)

Je kan IVY Flexible spray op drie manieren gebruiken:

Preppen

Wil je voor het föhnen het haar wat stevigheid geven, maar vind je IVY Salt te stug worden? Gebruik dan IVY Flexible spray als föhn lotion. De spray geeft medium stevigheid en zorgt ervoor dat je controle houdt over het stylen van de coupe. IVY Flexible spray bevat hittebeschermers die het haar beschermen tegen de warmte van de föhn. Het eindresultaat is een coupe met medium stevigheid en veel glans.

Afstylen

Een mooi kapsel gecreëerd met de föhnborstel of stijltang wil je niet te zwaar maken zodat het weer inzakt. De medium stevigheid van IVY Flexible spray is precies de finishing touch die je toe wil voegen voor een mooie, natuurlijke look. Ideaal voor dames met lang haar die een klein beetje stevigheid willen.

Opfrissen

Als laatste kan je deze multi-inzetbare spray gebruiken als haarparfum. IVY Flexible spray heeft een zachte, bloemige geur met een sprankelende topnoot van bergamot. De geur is subtiel en geeft je haar een fijne opfrisser. Ook wordt je haar er niet hard van en blijft het soepel.

Het is heel jammer dat je de geur niet zelf kan ruiken, maar misschien ken je de parfum van Mexx? Die ronde, kleine flacon? Dat is echt een geur die ik vroeger vaak kocht (lekker betaalbaar van je bijbaantjes loon haha). Maar de geur van deze Flexible Spray doet me hier precies aan denken!

Ik gebruik verschillende producten van dit merk, waaronder de zilvershampoo. Daar schreef ik al eerder (5 jaar geleden!) een artikel over en ik ben nog steeds enthousiast! Ivy Hair Care is een duurzaam, Nederlands merk die alleen producten met ingrediënten gebruikt die je ook daadwerkelijk uit kunt spreken. Geen gekke toevoegingen dus! En bovendien krijg je statiegeld op de lege verpakkingen. Handig!

Deze IVY flexible styling spray is exclusief verkrijgbaar bij AMI Kappers. Klik hier voor het dichtstbijzijnde filiaal bij jou in de buurt. Geen filiaal in de buurt? Dan kun je ‘em hier online kopen.

Ben jij al bekend met dit merk? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge