De meest bijzondere plek ter wereld..

…dat is voor mij Aruba. En om nog iets specifieker te zijn: Palm Beach. Ik leg je uit waarom en hoe het is begonnen!

In 2008 moest ik mijn eindstage van de Pabo doen. Tijdens een voorlichting kwam ik erachter dat er de mogelijkheid was om dit in het buitenland te doen. Toen was mijn interesse gelijk gewekt! Ik ben me er in gaan verdiepen en de keus was uiteindelijk vrij makkelijk; het zou Aruba worden. Ik ben daar toen drie maanden geweest en het was er zó ontzettend leuk dat ik zeker wist dat ik daar terug zou komen. Ik heb daar nog heel lang heimwee naar gehad.

Ik ben er sinds die tijd nog twee keer geweest en kwam iedere keer weer een stukje gelukkiger terug. Het is moeilijk uit te leggen, maar alles daar klopt gewoon voor mij. De temperatuur, de zon schijnt (bijna) altijd, de mensen zijn mega relaxed en de stranden zijn prachtig. Vrij oppervlakkige redenen, want hier in Nederland hebben we het absoluut niet slecht! En meer dan een vakantieland zal het voor ons ook niet worden hoor!

De laatste keer dat wij op Aruba waren (in 2017) was heel bijzonder. Ik was toen net zwanger van Noud en wist niet dat Ron een verrassing voor mij had. Hij heeft mij daar namelijk ten huwelijk gevraagd.. nou, een betere plek had hij niet kunnen bedenken!

Deze poster krijgt daarom ook een heel mooi plekje in ons huis!

Heb jij ook een plek die heel bijzonder voor je is? X

*

Volg:

Comments

  1. 21 september 2020 / 09:49

    Lijk me een super fijne plaats te zijn.
    Is altijd fijn als je der goeie herinnering aan hebt.

  2. 20 september 2020 / 12:55

    Ik denk dat de plek waar ik woon, hier in de Achterhoek dat dan is. Ik vind de kaart van Aruba heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge