De nieuwe Doutzen sportcollectie (Hunkemöller)

Ohh jongens, ik ontving laatst zó’n tof pakket! Ik moest er nog even mee wachten, maar vandaag mag ik jullie er eindelijk meer over vertellen!

Vanaf nu kun je namelijk de nieuwe Doutzen sportcollectie kopen bij Hunkemöller. De collectie heet DK1985 en is beïnvloed door sporten als moderne dans, HIIT en ballet. Deze collectie omvat – net als eerder collecties – high intensity items, maar ook items die perfect te combineren zijn om in het dagelijks leven te dragen.

Ik ontving een nieuwe sportoutfit en ik laat jullie alvast wat exclusieve beelden zien van de campagnes. Ik ben super enthousiast!

De trui is van de meest zachte stof ooit gemaakt en ziet er door de licht pastel roze kleur ook nog eens super schattig uit. En ik hou van roze! Ik draag een S van de trui. Het is een iets korter model, draag ik normaal (overdag) nooit, maar voor bij het sporten vind ik het leuk! De broek zit ook erg fijn! Met een hoge taille, wat ik – zeker nu ik nog wat extra kilo’s heb – ook erg fijn vind! Ik kan het nu na 7 maanden geen zwangerschapskilo’s meer noemen he? Haha, dit zijn kipnuggets kilo’s. Maar goed, die moeten er ook af ;)

Uit dezelfde collectie kreeg ik ook een sportbh, die heeft de test doorstaan hoor! Zit erg lekker! Niet op de foto, er zijn grenzen haha. Maar zeker een tip als je op zoek bent naar een fijne sportbh!

Ik heb van deze collectie nog een aantal dingen op mijn wishlist staan, vooral die oversized truien lijken me heerlijk!

Ik wil jullie tot slot nog wat campagne beelden laten zien (daar vallen mijn foto’s natuurlijk compleet bij in het niets haha

Als je benieuwd bent geworden naar de hele DK 1985 collectie, neem dan eens een kijkje in de webshop van Hunkemöller! En als jij sporten als goed voornemen hebt voor 2019, dan is dit natuurlijk dé perfecte reden om te gaan shoppen!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe collectie vinden, laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 30 december 2018 / 19:43

  Een hele toffe collectie zeg, looking good!

 2. chucky1012
  29 december 2018 / 20:48

  Prachtig ;-)

 3. 29 december 2018 / 19:33

  Wat leuk joh dat je zo’n pakket hebt ontvangen! Lijkt me absoluut heerlijke kleding om in te sporten, maar ik vrees dat ik helaas nooit zo’n figuur zal krijgen als Doutzen.

 4. 28 december 2018 / 21:34

  Wat gaaf dat je dit pakket ontvangen hebt! Prachtige set! Hij staat je super mooi!

 5. 28 december 2018 / 10:38

  Ik vind het altijd een beetje irritant als een model met een kledingcollectie komt… Ik weet niet waarom. Misschien omdat ik het sneu vindt voor de mensen die 4 jaar de mode academie doen. Maar het kan best zijn dat het superfijn spul is!

 6. 28 december 2018 / 09:37

  Oeh nice! En je kunt ten slotte nooit genoeg sportsetjes hebben… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge