Photo Diary #24 Kerstvakantie!

Goedemorgen! Allemaal een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat 2019 voor jullie alleen maar goeds brengt en dat je genoeg tijd hebt om leuke dingen te doen! Ik heb nog wat foto’s van vorig jaar (haha) voor jullie, kijk je mee? Ze staan trouwens (omdat het er zoveel zijn) in totaal willekeurige volgorde :-)

Lekker naar buiten! Ondanks dat het best koud is buiten vind ik het lekker om even te wandelen. Meestal wel met een doel trouwens (de supermarkt of de stad of een pakketje wegbrengen) anders vind ik er niet zo veel aan.

Dit boek kreeg ik een tijdje geleden opgestuurd (wat je ziet is de voorkant) en ik moest zo hard lachen toen ik het las. Het is grappig en sommige dingen zijn ook heel herkenbaar! Ik zal er nog een apart artikel over schrijven want het is echt een aanrader (als cadeautje bijv.)

We waren naar een kerstmarkt in Duitsland (zo gezellig altijd!), alleen regende het bijna de hele middag. We waren veel in winkels te vinden en ergens zag ik deze grote dino. Super leuk toch? Was volgens mij wel over de 100 euro dus een beetje een duur geintje om zomaar even mee te nemen. Bovendien hadden we dan de hele middag met een dino moeten sjouwen.

December nagels! Glitters dus!

En maar weer een kop koffie haha.

Deze thee kreeg ik opgestuurd, ik heb nog nooit thee van Rituals geproefd, dus ik ben heel benieuwd! Het staat wel erg leuk in de keuken trouwens haha.

In zijn foute kersttrui! Met natuurlijk Sophie de giraf in zijn hand.

Ik ben weer naar de sportschool geweest! Nu ondertussen alweer een paar keer trouwens. Mijn conditie is echt om te huilen zo slecht. Ik kan me haast niet voorstellen dat ik dit vorig jaar met gemak drie keer zo zwaar kon tillen.

Met kerst aten we bij mijn ouders en Ron en ik maakten het voorgerecht. Kaaskroketten. Uiteindelijk kaasballetjes want dat was wat makkelijker. Alsnog moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat ze niet allemaal even goed gelukt waren. Lekker waren ze wel!

Unboxing!

Op de kerstmarkt van mijn werk mochten we zelf een kerstpakket uitzoeken, super leuk! Ik koos deze parfum van Calvin Klein. Mijn handen lijken trouwens heel erg harig, dat zijn de takken van de kerstboom, haal je niks in je hoofd ;)

Ik ben weer begonnen met een Netflix serie; You. Heeft iemand deze al gezien? Ik ben nu bij aflevering 3 en ik weet nog niet zo heel goed wat ik ervan moet vinden..

En nog weer even terug in de kerstsferen!

Zie je, ik ben weer wezen sporten. Dit was voor een lesje XCO, dat blijf ik toch het leukst vinden!

Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

 1. 4 januari 2019 / 22:02

  Al een paar keer thee gedronken van Rituals. Ik vond het lekker!

 2. 4 januari 2019 / 21:54

  Ten eerste gelukkig nieuwjaar en wat een prachtige foto van je kindje! Wauw.. wat een heerlijk bakkie!

 3. 4 januari 2019 / 14:32

  Wat leuk zo’n fotooverzicht! Die dino’s zijn wel echt geweldig!!! ❤ Jammer dat ze zo duur zijn. En dat boekje lijkt me ook heel grappig.

 4. Laura derks
  4 januari 2019 / 10:31

  Die 1e foto! Smelt. Wat een dotje

 5. 3 januari 2019 / 21:06

  De thee al geprobeerd? Vaak in handen gehad maar weer terug gelegd

 6. 3 januari 2019 / 13:31

  Gelukkig nieuwjaar! Thee van Rituals? Die ken ik ook nog niet! Ik ben benieuwd hoe die smaakt. :)

 7. 3 januari 2019 / 13:04

  Wat een gezellige maand heb je gehad. De serie YOU is een spannende serie. Eerste aflevering gezien, moet snel veder.

 8. 3 januari 2019 / 11:40

  Dat boek spreekt mij ook meteen aan door die cover. Supergrappig en inderdaad herkenbaar. De foto van je zoontje is schattig!

 9. chucky1012
  3 januari 2019 / 06:20

  Happy new year….
  Zo mooi is de grote dino
  Schattig hoe jullie zoon lacht en wat wordt hij groot….
  Stoer is de trainingsbroek die hij aan heeft.
  Jij bent goed bezig met sporten.
  Ik moet ook nodig weer….
  Heb een hoepel klaar liggen.
  Als je hoelahoopt en het sporten rustig opbouwt dan kan men flink wat kilo’s afvallen…
  Het was mijn doel om daarmee te beginnen dit jaar….
  Ken je op Social media getfitwithyasmin
  Zij is heel veel kilo’s kwijt.
  Maar helaas gaat dat niet door want ik ben nog steeds doodziek

  Een fijne dag…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge