Dingen die ik ga missen aan zwanger zijn

Met nog minder dan drie weken tot de uitgerekende datum komt de bevalling steeds dichterbij. En hoewel ik ontzettend benieuwd ben naar wat ons allemaal te wachten staat, vind ik het op dit moment ook allemaal nog wel heel erg fijn..

Ik weet namelijk zeker dat ik het zwanger zijn best wel zal missen! En wel hierom…

 • De schopjes en bewegingen in mijn buik. Ik vind dat zó bijzonder en het liefst pak ik bij iedere beweging de hand van Ron om het hem ook te laten voelen. De baby is natuurlijk al best groot nu en mijn buik beweegt aan alle kanten als de baby beweegt. Soms kun je gewoon bijna een voetje vastpakken. Bijzonder toch?
 • Alle verwachtingen en spanningen die we hebben. Er waren (en zijn) natuurlijk heel veel spannende momenten; klopt het hartje nog wel? Groeit hij wel goed? Zien ze geen afwijkingen op de echo? Maar buiten dat vind ik al het nieuws dat op ons afkomt heel erg leuk. Hoe zouden al die schattige kleertjes staan? Het ontwerpen van een geboortekaartje, het bedenken van een naam..
 • Bij iedere controle bij de verloskundige even het hartje horen kloppen.
 • Alle echo’s die we hebben gehad en telkens even de baby zien. Ook al is er in het begin nog vrij weinig van te maken en moest ik de echo vanuit alle hoeken bekijken om maar iets te kunnen zien haha. Op de laatste paar echo’s zag je al zoveel!
 • Het hebben van zwangerschapsverlof. Ik dacht eigenlijk dat ik er niet zo aan toe was en dat ik nog wel even door had kunnen werken. Maar ik ben achteraf zó blij dat ik 6 weken van te voren gestopt ben. Het voelt echt als vakantie en dat is zó lekker!

Misschien ben ik niet helemaal in orde, maar ik ben dus zo iemand die helemaal niet wil dat de baby te vroeg komt. Laat hem nog maar even lekker in mijn buik!

Volg:

Comments

 1. 6 mei 2018 / 07:54

  Wat leuk en lief om te lezen ♥️ Geniet nog even van je zwangerschap!

 2. 5 mei 2018 / 11:56

  Het is heel speciaal een zwangerschap, maar eerlijk gezegd : ik had de voorkeur aan de ooievaar gegeven

 3. 4 mei 2018 / 19:00

  Het lijkt mij allemaal zo bijzonder om mee te maken! Hoplijk is het mij ook met mijn vriend gegund over een paar jaartjes.

 4. 4 mei 2018 / 10:50

  Leuk om te lezen hoe je geniet van je zwangere periode. Ik ben ook benieuwd wat je naderhand zeker niet zal missen aan het ‘zwanger zijn’.

  • Laura
   6 mei 2018 / 08:21

   Ik ook!!! Heb er al over na zitten denken, maar kon tot nu toe weinig bedenken..

 5. 3 mei 2018 / 16:00

  Geniet nog van je laatste weken van je zwangerschap.

 6. 3 mei 2018 / 16:00

  Haha wat grappig dat je het wel prima vindt zo en dat de baby van jou niet eerder hoeft te komen. Ik had dat dus wel heel erg, ik hoopte dat ze eerder zou komen. Ik was dan ook heel blij dat ze een week eerder kwam haha! Geniet er nog lekker even van!

  • Laura
   6 mei 2018 / 08:22

   Ohhh gelukkig dan maar haha. Grappig hoe dat kan verschillen he!

 7. 3 mei 2018 / 12:17

  O leuk dat je zo kan genieten van het de zwangerschap. Het oeven voelen is idd heel erg fijn! Geniet er nog van en alvast mijn felicitaties

 8. 3 mei 2018 / 10:39

  Wat fijn dat de weken zwangerschapsverlof zo welkom voelen. Wat ik het meeste miste aan zwanger zijn was dat bijzondere gevoel van een baby in mijn buik. Van nieuw leven! Dat is toch wel het meest speciale dat er is.

 9. 3 mei 2018 / 06:21

  Zo herkenbaar….
  Geniet nog van de laatste weken van de zwangerschap…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge