Nieuwe collectie van Blond Amsterdam | SNACK ATTACK

Op mijn (dikke, zwangere) lijf geschreven deze nieuwe collectie van Blond Amsterdam: SNACK ATTACK! Ik had blijkbaar even de memo gemist, want toen ik laatst keek zag ik dat de collectie allang te koop is! Online ook al voor een groot deel uitverkocht, maar in de winkels is nog voldoende! 

De Snack Attack serie van Blond Amsterdam bestaat uit 4 borden, 2 schaaltjes (één voor mayonaise en één voor ketchup), 1 grote schaal, 1 bidon, een pakje servetten en een tafelzeil. Geniet nog meer van lekkere snacks en frietjes op het servies van Blond Amsterdam Snack Attack.

Ik vind het zó’n leuke collectie, vooral de schaal en het tafelkleed. Ik denk dat ik nog wel wat aan mijn Blond collectie ga toevoegen!

Wat vind jij van de SNACK ATTACK collectie van Blond Amsterdam? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 2 mei 2018 / 17:35

  Super leuk deze collectie. Lekker vrolijk al die kleurtjes.

 2. 2 mei 2018 / 10:37

  O maar dit is super leuk zeg! Vooral die schaaltjes voor mayo en ketchup

 3. Anja
  2 mei 2018 / 09:49

  Wat een leuke aanvulling op de bestaande collectie van Blond Amsterdam.

 4. 2 mei 2018 / 09:13

  Blijft vrolijk servies! Vroeger vaak aan vriendinnen cadeau gedaan die net op zichzelf gingen!

 5. 2 mei 2018 / 08:59

  vroeger vond ik het heel erg leuk, maar een beetje te duur. Nu vind ik het eigenlijk een beetje te druk

 6. 2 mei 2018 / 08:20

  Wat een toffe collectie! Ik geef toe schuldig te zijn aan snacken dus dit is echt iets voor mij! :-)

 7. 2 mei 2018 / 07:58

  Ooit, lang gelee, heb ik ook servies van Blond gehad. Nu past het niet meer in onze interieurstijl, maar stiekem vind ik het ook nog wel steeds leuk, net zoals Pip en Oilily. Ik vind dat bordje met love at first bite vooral schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge