Onze plannen voor mei

Goedemorgen! Om maar gelijk met een cliché in huis te vallen: wat gaat de tijd snel hé! Ik kan me haast niet voorstellen dat het alweer meivakantie is en dat er dus al bijna weer een heel schooljaar voorbij is. Al een paar keer schreef ik over onze plannen voor de aankomende maand en omdat ik daar veel leuke reacties op kreeg besloot ik er weer een artikel aan te wijden! 

Huis
Er moeten nog een paar dingen gebeuren in huis, ik wil alle babykleren nog even wassen en de badkamer goed schoonmaken. Verder moeten er nog een paar dingen opgehangen worden, Maar daarvoor krijgen we hulp van mijn vader. Volgens mij is alles dan wel klaar!

Chillen
Wij genieten nu nog van alle vrije tijd samen en doen vooral niet te veel! Op momenten dat Ron vrij is liggen we lekker op de bank Videoland te kijken en als hij avonddienst heeft slapen we heel lang uit. Nu het nog kan!

Geboortekaartjes
Ik heb enveloppen gekocht voor de geboortekaartjes dus wil deze week beginnen met het schrijven van de adressen. Postzegels bestellen en plakken en dan hoeft eind mei alleen het kaartje er nog maar in! Daar zijn we trouwens zó blij mee. Mijn zusje heeft het kaartje ontworpen en het is helemaal onze smaak. Ik ben heel benieuwd wat iedereen ervan vindt!

Beschuit met muisjes
Nog een plan wat ik heb: even een grote voorraad bestellen bij de AH XL. Wij bestellen onze boodschappen wel vaker online, maar nu lijkt me dat helemaal handig. Ik wil even genoeg beschuiten en blauwe muisjes in huis hebben. En natuurlijk genoeg drinken. Dus met al die zware flessen gaan we mooi niet zelf sjouwen haha.

Baby
Ik hoop ook dat dit alles in deze volgorde gebeurd trouwens. En dat eind mei de baby komt! En het liefst ook gewoon op de uitgerekende datum want die datum hebben we nu al bijna 9 maanden in ons hoofd. We zijn zó ontzettend benieuwd hoe alles zal gaan en hoe hij eruit zal zien. We verheugen ons er echt op!

Bedankt voor het lezen! Hebben jullie nog leuke plannen deze maand? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 3 mei 2018 / 08:42

  Wat een mooie maand om straks een kindje in je armen te mogen sluiten! Geniet ervan!

 2. 2 mei 2018 / 16:27

  Wat een heerlijke tijd om mama te worden. De hele zomer ligt nog voor je, heerlijk vooruitzicht met lange wandelingen
  Spannend hoor!

 3. kaylee
  2 mei 2018 / 08:08

  Spannend! Almost baby-time!! Ben ook heel benieuwd naar jullie keuze voor een geboorte kaartje! Gaan jullie dit “online” delen? Liefs

 4. 1 mei 2018 / 22:42

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Zo te zien ben je goed op alles voorbereid. Laat de kleine maar komen!

 5. 1 mei 2018 / 20:40

  Wat een mooi vooruitzicht. Lekker genieten straks met je baby. Is een heerlijke tijd om lekker buiten te wandelen met je baby (als het goed weer is dan). Succes met de laatste loodjes.
  Chaya onlangs geplaatst…Hoogtepunten van de week #2My Profile

 6. 1 mei 2018 / 19:48

  een mei-baby-tje, dat is zo leuk! mijn koters waren ook meikindjes: een heerlijke tijd om een kind te krijgen

 7. Anja
  1 mei 2018 / 19:30

  Spannend allemaal en ik duim voor je dat alles volgens plannen verloopt, maar vergis je niet: een baby houdt geen rekening met je plannen ;) Succes met de laatste loodjes

 8. 1 mei 2018 / 18:26

  Lijstjes..! Ik kan ook echt niet zonder. Leuke plannen allemaal. Klinkt alsof de nesteldrang bij jou goed aanwezig is ;) Heel veel succes en geniet!

 9. 1 mei 2018 / 16:46

  Leuke plannen, vooral de geboortekaartjes en de beschuit en muisjes… jullie zijn er klaar voor, volgens mij! ;)

 10. 1 mei 2018 / 11:53

  Wat ontzettend spannend allemaal! Het schrijven van geboortekaartjes zal er uiteraard voor gaan zorgen dat je nog meer uitkijkt naar de komst van jullie kindje :) Heel veel succes en geluk toegewenst komende maand en ik ga voor jullie duimen dat het eind mei komt ;)
  Patricia onlangs geplaatst…Eerlijk zijn over mijn extreem ongezonde relatie met etenMy Profile

 11. 1 mei 2018 / 11:48

  In de maand mei vieren we de verjaardag van mijn vader.

  Grappig dat jullie Videoland kijken. Meestal hoor ik vooral Netflix. Hebben jullie bewust voor Videoland gekozen?

 12. 1 mei 2018 / 11:48

  Veel succes met de naderende geboorte van je kindje!
  Geniet maar met volle teugen van dat wondertje!

 13. 1 mei 2018 / 09:53

  Oh wat ontzettend leuk, dat de baby misschien al deze maand gaat komen! Ik kan me voorstellen dat het nu steeds spannender wordt voor jullie;-) Volgens mij heb ik een rustig maandje voor de boeg, werken en bloggen;-) En oh ja, heel veel sporten en taartjes laten staan haha;-) In juni ga ik namelijk mijn trouwjurk doorpassen!

  • 1 mei 2018 / 11:40

   Ohh, wat een leuk vooruitzicht lijkt me dat!!

 14. 1 mei 2018 / 06:17

  Groot gelijk om lekker samen te kunnen genieten van leuke films als je man vrij is.
  Goed als je op tijd de babykleertjes wast en schoon in de kast hebt.
  Beter teveel dan te weinig beschuit en drinken zodat er voldoende is want veel tijd om boodschappen te doen zal er niet zijn.
  Ben zo benieuwd naar het geboortekaartje dat speciaal voor jullie ontworpen is…..
  Geniet nog van jullie dagen samen en het is bijna aftellen…..
  Spannend hoor.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge