Witte sneakers zijn altijd een goed idee!

De meningen zijn erover verdeeld: over deze witte sneakers met opvallende details. Ik hou ervan! Logisch, anders had ik ze natuurlijk niet besteld. In het voorjaar en de zomer zie je me bijna op niets anders; het is dan ook niet zo gek dat mijn andere witte sneakers nodig aan vervanging toe waren. Net iets anders dan anders; deze toffe sneakers van Sacha

Deze sneakers komen uit de Est.1909 collectie en hebben verschillende opvallende details. Op de achterzijde zit een leerstuk in het rood metallic, de achterzijde en de zijkanten van de sneakers is afgewerkt met studs en aan de zijkanten van de sneakers zit een panterpint leerstuk en metallic leerstuk met studs. Toch zijn deze pareltjes met alles te combineren! Onder een jurkje, denim of korte broek. Mijn collectie kleding waar ik uit kan kiezen is momenteel niet zo heel groot (niks past!) maar ik combineer ze met mijn fijne zwangerschapsbroek van Love2Wait en een simpel wit shirtje van H&M. Waar ik – op het moment dat ik de foto gemaakt had – zag dat er een chocoladevlek op zat. Gelukkig stond ik zo gedraaid dat je daar op de foto niets van ziet haha.

Wit shirt: H&M
Zwangerschapsbroek: Love2Wait
Sneakers: Sacha

Op de foto ben ik precies 37 weken zwanger en kan ik er verder niet heel veel soeps meer van maken. Doordat ik veel vocht vasthoudt passen mijn ringen en armbanden niet meer en zie ik er lekker opgeblazen uit. Daar kan geen filtertje tegenop haha. Maar goed, het gaat uiteindelijk ook om de schoenen. Die zitten héérlijk! Ik bestelde mijn eigen maat en de schoenen zitten perfect! En behalve dat deze sneakers super comfortabel zijn, geven ze iedere outfit ook nog eens een casual touch. En dat is precies waarom ik zo’n fan ben van sneakers!

Schoen6Daagse

Tot en met 13 mei 2018 loopt er een actie bij Sacha, hierbij ontvang je 20% korting op je bestelling. En dat scheelt veel! Ik zou er gebruik van maken, haha. Je bent een Nederlander of je bent het niet ;)

Ik ben erg benieuwd of jij deze sneakers zou dragen! Of zou je liever voor de ‘gewone’ witte variant gaan? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 4 mei 2018 / 19:24

  Leuk hoe meningen verschillen de details idd niet voor min weggelegd maar daardoor zinn de schoenen wel heel sprekend! Witte sneakers helemaal top!!

 2. 4 mei 2018 / 16:05

  die details zijn super leuk. Maar mij zal je niet in sneakers zien . ik krijg er op zijn Amsterdams gezegd van die zweetkakkies ( excuse le mot ) in…

 3. 4 mei 2018 / 15:05

  Ja deze sneakers zijn echt super leuk. Doet mij een beetje denken aan de gucci sneakers. Ik heb zelf ook witte paar sneakers nadeel vind ik altijd dat ze zo snel vies worden. P.S. wat ben je mooi zwanger :)

  • Laura
   6 mei 2018 / 08:19

   Ja dat had ik ook wel een beetje! En dankjewel !

 4. 4 mei 2018 / 14:01

  Ik zou deze zeker dragen! Ik heb net een paar ‘hele ‘ witte maar deze zijn ook heel tof! En je ziet er nog steeds stralend uit hoor. Succes met de laatste loodjes :)

 5. 4 mei 2018 / 09:18

  Oooh, ik vind die echt supertof!
  Ik heb ook witte sneakers, al mijn derde paar eigenlijk en nog heb ik het gevoel dat ik te weinig schoenen heb, haha.

 6. 4 mei 2018 / 09:18

  Ik vind ze heel gaaf. ik moet zeggen dat ik me er nooit op zag lopen, maar ik miste platte schoenen en kocht onlangs roze sneakers en ik ben om, wat loopt het heerlijk. ik vind deze van jou echt super leuk en stoer.

 7. 4 mei 2018 / 09:14

  Dit zijn hele mooie sneakers. Hier dragen mijn kinderen ook (witte) sneakers. Nouja ze zijn één dag wit, haha

 8. 4 mei 2018 / 08:34

  Ik vind dat tijgerprintje echt vrij verschrikkelijk. Vervolgens moet ik wel toegeven dat ze jou eigenlijk leuk staan!

 9. 4 mei 2018 / 07:22

  Wat ben je toch mooi zwanger! De sneakers zijn ook erg leuk zeg ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge