Photo Diary #15 Cupcakes, de babykamer & nieuw haar!

Goedemorgen! Hebben jullie gister een leuke Bevrijdingsdag gevierd? In het hele land waren allerlei festivals en het was ook nog eens lekker weer dus ik ga er wel vanuit haha!

Mijn zusje appte of we thuis waren en zin hadden in cupcakes. Uh ja? Wat een gekke vraag haha, natuurlijk! Deze cupcakes komen van Nienke’s in Enschede en zijn echt heel erg lekker.

Vroeger las ik dus echt heel veel en vooral dit soort ’thrillers’. Als ik ze nu lees zijn ze echt totaal niet eng en super voorspelbaar, maar vroeger dacht ik daar anders over haha. Zijn er nog meer mensen die deze boeken lazen?

Ik zou geen foto’s meer terugkijken van voor mijn zwangerschap, maar door de app Timehop krijg ik ze automatisch te zien. Dit was met Koningsdag vorig jaar en ik heb ‘em opgeslagen als motivatie om mijn figuur weer terug te krijgen. Ik denk dat ik die foto’s maar door het hele huis moet gaan plakken haha.

Wat ik met flamingo’s heb, heeft Ron met pinguïns. Daarom maakte mijn moeder deze super schattige wagenspanner voor de kinderwagen.

Boodschappen-bezorg-service; het beste idee ooit. We bestelden o.a. een hele voorraad beschuiten en blauw/witte muisjes. En drinken zodat we daar zelf niet mee hoefden te sjouwen.

Ik zat een hele ochtend bij de kapper omdat ik me irriteerde aan mijn haarkleur. Ik ging naar Ami Kappers in Hengelo en als je een goede kapster zoekt, moet je daar naar toe gaan. Ik wil er nog een artikel over maken omdat ze veel foto’s heeft gemaakt van het hele proces. Het is weer even wennen, maar ik ben er erg blij mee!

Je vraagt je misschien af wat dit voor foto is. Snap ik. Maar ik stuurde deze foto via Whatsapp omdat ik heel trots was dat ik alle plinten in huis had schoongemaakt #nesteldrang.

Alle kleertjes gewassen, gestreken en opgehangen! In de kast hangen nu de kleinste maten en de rest ligt op zolder. Ik ben zo benieuwd hoe alles straks staat!

En hier heb ik wel vier dagen om gelachen hahahahaha.

Ik probeerde een magnetisch masker uit en dat was heel bijzonder! De review erover kun je hier lezen.

Dit stond ook in mijn Timehop en ik moest weer hardop lachen haha. Ik ging met de trein naar Jaimy en zij zag het berichtje op Twitter. Dit was haar reactie op mijn vraag aan de NS. Haha, ik blijf het grappig vinden.

In de nieuwe Cosmopolitan zag ik deze nieuwe geur van Thierry Mugler. De donkerpaarse variant vind ik nog steeds erg lekker en gebruik ik veel in de winter. De eerst volgende keer dat ik in de stad ben ga ik deze ruiken! Ik ben er heel nieuwsgierig naar namelijk.

Whoehoe! We bestelden pizza bij Domino’s en toen kregen we een Gold Card. Yes! Nu krijgen we 25% korting bij iedere bestelling. Best veel op zich.

We installeerden de camera op de babykamer en die moesten we even testen. Het beeld en geluid is goed, nu nog een goede plek kiezen!

Zoveel zin in ijs! Ik heb het de laatste tijd heel snel warm en dan is er niets lekkerder dan een waterijsje. Vind ik.

Mijn ouders waren hier om nog wat laatste dingen op te hangen. Gordijnrails op de babykamer, een kastje in de gang en deze nieuwe wereldkaart op plexiglas. Die kreeg ik vorige week opgestuurd en hij heeft een mooi plekje gekregen! Er komt nog een artikel over online!

Dit waren best veel foto’s voor mijn doen, ik leer het nog wel! Ik hoop op een rustige week aankomende week, afgelopen week was erg druk, we zijn vier dagen achter elkaar in het ziekenhuis geweest vanwege mijn hoge bloeddruk. Ik voel me nog steeds goed al merk ik wel dat het allemaal wat zwaarder begint te worden! Maar dat hoort erbij, nog iets minder dan 3 weken!!

Bedankt voor het lezen, fijn week en geniet van het mooie weer! X

 

Volg:

Comments

 1. 8 mei 2018 / 15:42

  Je kapsel is prachtig!
  Prachtig lijst bij de muur naast de eettafel.
  Het is nu echt aftellen….

  Ik wens jullie veel succes en sterkte Xoxo

 2. 7 mei 2018 / 16:12

  Wat een leuke cupcakes! Waren ze ook erg lekker? Klinkt als een heerlijk weekje & succes met de laatste loodjes :)

  • Laura
   8 mei 2018 / 08:51

   Ze waren heerlijk!!! En dankjewel !

 3. 7 mei 2018 / 12:45

  o ja! Ik las vroeger die boekjes ook! Ik heb nog ergens een doos vol staan. Helaas is mijn dochter een beetje een bangerik, dus ik denk niet dat ik haar er warm voor kan maken

 4. 7 mei 2018 / 12:03

  Het komt nu wel écht heel dichtbij hé, zo spannend! Succes met de laatste loodjes.

 5. Eva
  7 mei 2018 / 09:30

  Wat een leuke update. Die cupcakes zijn leuk en die stijl van haar vind ik wel leuk. Benieuwd naar alle foto’s van je kappersbezoek.

  Liefs, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  • Laura
   7 mei 2018 / 08:51

   Jaa wat zijn ze schattig he!

 6. 6 mei 2018 / 22:21

  Erg leuke foto’s. De wereldkaart op plexiglas vind ik erg gaaf eruit zien!

 7. 6 mei 2018 / 19:01

  De bezorg service van AH, echt super dienst, zo blij mee dat ik niet meer door de drukke supermarkt hoef te gaan. En dat parkeren op overvolle parkeerplaats pff…

  • Laura
   7 mei 2018 / 08:52

   Jaaa ideaal he op deze manier!

 8. 6 mei 2018 / 11:00

  Wat een leuk overzicht. Bij ons eerste kind bewust niet gekozen voor zo’n camera (je gaat toch heel vaak kijken waarschijnlijk), maar bij de (mogelijke) tweede gaan we die wel gebruiken. Toch wel prettig om even te kunnen kijken of alles goed gaat, zonder dat je zachtjes probeert binnen te sluipen en je dochter weer wakker maakt haha

 9. 6 mei 2018 / 10:07

  Wat een leuk overzicht! Nu heb ik natuurlijk wel zin in die cupcakes! ;-)

 10. 6 mei 2018 / 09:17

  Dat type boeken vind ik er erg leuk uitzien. Ik houd best van dat genre moet ik bekennen.

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe haar. Die ene foto ziet er heel goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge