Dingen waar ik nu veel meer van geniet

Waar iedereen tijdens de eerste lockdown nog in kleine groepjes dingen deed, een ‘uitstapje’ naar de supermarkt maakte of met een vriendin ging wandelen, zat ik hele dagen thuis. Ik was op dat moment hoogzwanger van Morris en ja, dan loop je liever geen risico. De bevalling van Morris en de hele kraamtijd hebben we ook voornamelijk met ons 4en en onze ouders doorgebracht. Daarna leek er wat lucht te komen en waren er weer wat meer mogelijkheden om de deur uit te gaan.

Even een rondje door de Intratuin, zelf naar de Jumbo, wat drinken bij een vriendin.. dagelijkse, normale dingen die je heel erg mist als ze niet meer kunnen. Het zijn ook de kleine dingen waar ik nu nog meer van geniet.

Zoals een wijntje (of desnoods een kop thee!) drinken bij een vriendin. Iets waar nu een heel geplan en geregel aan vooraf gaat, maar wat ik nu nog meer waardeer omdat je nooit weet wanneer de volgende keer is haha. Het was de vorige lockdown zelfs zo dat ik in januari vriendinnen had gezien en daarna pas weer nadat ik bevallen was (eind mei).

Boodschappen doen; ik vind dit namelijk oprecht heel erg leuk. En dat stukje heeft Noud overgenomen want als het aan hem ligt gaat hij iedere dag naar de Jumbo. Het fijnste moment is op zaterdagochtend. Als we op tijd wakker zijn gaan we er nog heen voor we hebben ontbeten. Het is dan heerlijk rustig!

Buiten zijn; ik ben zó blij dat het weer wat langer licht is ’s middags. Ik kan niet wachten op de momenten dat de zon meer gaat schijnen en we na het eten nog even buiten in de tuin kunnen zitten.

Verse bloemen in huis. Dat vind ik altijd mooi en gezellig staan, maar nu we zoveel thuis zijn vind ik dat je het voor jezelf zo prettig mogelijk moet maken. En als je ergens blij van wordt, je dat vooral moet doen.

Na 8 maanden verlof te hebben gehad is het erg leuk om weer aan het werk te zijn. Voor mij was deze lange tijd perfect. Ik was na die 8 maanden precies op het punt dat ik weer zin had om aan het werk te gaan. Voor anderen kan dat lang klinken, maar ik vind het heerlijk om thuis te zijn en leuke dingen te doen met de jongens. Bovendien was een keer zo’n slapeloze nacht ook veel minder erg, ik had de volgende dag immers geen verplichtingen in de vorm van werk. Nu ik weer 3 dagen werk geniet ik nog meer op mijn vrije dagen!

Ik ben benieuwd of jij nu andere dingen ook meer bent waarderen. Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge