Handige mini’s van hannah®

Met de zomervakantie volop aan de gang – voor sommigen bijna afgelopen, een aantal hebben ‘em nog tegoed! – is het inpakken van vakantiekoffers en beautycases een feit. Ik neem zelf bijna nooit grote verpakkingen mee, maar gebruik op vakantie altijd mini’s die ik gedurende het jaar koop of krijg. Super handig, want deze nemen bijna geen ruimte in! Op vakantie naar Zuid-Frankrijk nam ik een viertal travel size cremes mee van één van mijn favoriete beautmerken; hannah®

Ik heb ze alle vier uitgeprobeerd:

 • Juvi Protect
 • 4YOUth
 • Touch of Silk
 • Brilliant Touch

Juvi Protect (verkrijgbaar in 10 ml en 75 ml)

Juvi Protect biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze creme is geschikt voor mensen met huidtype I-II, oftewel de zeer lichte tot lichte huid. Mensen met dit huidtype worden niet of nauwelijks bruin en verbranden snel. Dit huidtype vraagt om een hoge vorm van bescherming! Juvi Protect neemt ook irritatie en roodheden weg en dankzij de hoge dosering aloe vera heeft hij een kalmerende werking. Je kunt deze creme dagelijks gebruiken na het reinigen van de huid.

4YOUth (verkrijgbaar in 10 en 30 ml)

Dit is mijn absolute favoriet! Magie wordt realiteit dankzij 4YOUth! De combinatie van ingrediënten zorgt voor een unieke samenwerking, waardoor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte van de huid ontstaat. Deze ingrediënten hebben daarnaast het vermogen om effectieve verbetering te geven in de oppervlakkige huidstructuren en zorgen ook nog eens voor ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Je kunt deze creme dagelijks gebruiken en op je hele gezicht aanbrengen, maar ook plaatselijk, op plekken waar er meer rimpels of lijntjes aanwezig zijn.

Touch of Silk (verkrijgbaar in 10 en 30 ml)

Dit is samen met 4YOUth de fijnste die ik ooit heb gebruikt. Er zijn soms van die beautyproducten waarvan je denkt? Hoe heb ik ooit zonder gekund? Daar is deze Touch of Silk er één van. De zijdezachte (maar dan ook echt heel erg zacht!) heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen. Deze creme helpt zelfs littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen. Siliconenolie wordt veelvuldig ingezet om littekens mooier te laten genezen omdat deze in staat zijn het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken zichtbaar en voelbaar gladder te maken.

Brilliant Touch (verkrijgbaar in 10 en 30 ml)

Dit is dé dagelijkse finishing voor een direct gave, opvallend heldere huid én egale uitstraling. Het bevat de stof Progeline, wat bestaat uit 3 hoogwaardige aminozuren. Deze combinatie vermindert effectief de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking en huidverslapping aan. In 2018 heeft hannah met haar Brilliant Touch de prestigieuze Beauty Astir Award gewonnen in de categorie Salon. En dat begrijp ik wel!!

De hannah® producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company. Neem voor meer informatie over de producten en de prijzen een kijkje op de website.

Ben jij al bekend met deze producten? Welke zou jij graag willen proberen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. helma van den Berg
  28 augustus 2018 / 19:21

  ik ga nog op vakantie maar neem altijd die grote flessen mee. ik zou die kleine graag meenemen, het neemt minder ruimte in. altijd welkom

 2. Jouvence
  24 augustus 2018 / 16:25

  Wat handig zulke mini’s, ik vind de vormgeving ook erg mooi gedaan.

 3. 24 augustus 2018 / 10:16

  Touch of silk klinkt goed, die zou ik wel eens willen proberen. Ik ga eens kijken op de website!

 4. 24 augustus 2018 / 09:46

  Ik kende ze niet, maar dit ziet er goed uit. Ik heb de wereld aan mini’s thuis liggen dus hoef al jaren niets te kopen. Ideaal voor het reizen.

 5. 24 augustus 2018 / 06:52

  Nee, maar ze zien er goed uit. En omdat het mini’s zijn vind ik het ook laagdrempelig om er eens eentje te proberen.

 6. Naomi
  24 augustus 2018 / 05:42

  ik kende het producten helemaal niet wel handige de mini’s

 7. 23 augustus 2018 / 21:28

  Ik neem ook altijd mini’s mee. Vind die trouwens superschattig.

 8. 23 augustus 2018 / 16:25

  Mini’s zijn super handig. Alleen niet van alle producten die ik gebruik verkrijgbaar…

 9. 23 augustus 2018 / 12:36

  Leuke revieuw! Wat een leuke verpakking en mini’s zijn altijd handig voor in je tas of koffer.
  Liefs,
  Yousra Yasmine

 10. melissa
  23 augustus 2018 / 12:24

  ik kon ze niet maar ben wel alrijd dol oo minis

 11. melissa
  23 augustus 2018 / 12:24

  ik kon ze niet maar ben wel alrijd dol oo minis

 12. 23 augustus 2018 / 12:23

  ik kon ze nog niet. maar ben alrijd wel dol op minis

 13. 23 augustus 2018 / 11:45

  Zo handig! Ik neem op vakantie ook altijd van die mini productjes mee.
  Ze zien er nog leuk uit ook :-) .

 14. 23 augustus 2018 / 10:55

  Ik zie de producten van Hannah vaak voorbij komen maar moet zeggen dat ik er nog nooit iets van gebruikt heb, misschien is het daar eens tijd voor.

 15. chucky1012
  23 augustus 2018 / 10:51

  Heel handig zijn deze mini’s zodat men ruimte in de koffer bespaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge