Photo Diary #19 Zomer in Nederland en een nachtje naar Volendam

tGoedemorgen! Wat een fijne zomer hebben we in Nederland he? Ik ben daar zo blij mee! Ook al vond ik het voor Noud wel echt te warm, we moesten vooral binnen blijven (of in de auto met airco zitten haha). Ron heeft ook een week vakantie nu dus we zijn alleen maar leuke dingen aan het doen! Kijk je mee? 

Toen het zo warm was gingen we bijna iedere dag naar het park, daar is het lekker koel omdat er veel schaduw is. Echt een aanrader hoor, als je niet weet waar je naar toe moet met de warmte. Noud kon daar lekker in de kinderwagen slapen en wij konden lekker een uurtje wandelen.

In Enschede is een nieuw lunchtentje geopend: OLOA, ik ging er met mijn zusje, Ron en Noud eten. Het was lekker, maar niet persé héél erg lekker. De shake die ik had wel trouwens, die smaakte naar chocola met nootjes!

Ik heb deze shampoo en conditioner besteld, ik twijfelde omdat ik ‘em best duur vond. Ik ga er een artikel over schrijven, want ik heb al veel berichtjes gekregen van mensen die ook heel nieuwsgierig zijn.

Thuis maakte ik deze american pancakes, zo lekker. Ik krijg er nu alweer zin in haha.

Noud had met het warme weer bijna geen kleren aan, hij lag vooral in zijn luier. Al zijn maat 56 kleren konden dus zo naar zolder. Jammer!! Die maat heeft hij eigenlijk gewoon overgeslagen qua kleding. Maar hij had dus dringend nieuwe kleren nodig! We zijn o.a. bij Hema en Prenatal goed geslaagd.

In zijn nieuwe shirtje!

 

Ik heb geen idee waarom deze foto ineens scheef geplaatst is, maar dit is een foto van Noud in Ochtrup haha. Hier waren we vlak voordat ik ging bevallen aan het winkelen. Omdat ik me toen dus niet zo heel lekker voelde (ik wist niet dat ik al zo snel ging bevallen) konden we niet zo fijn winkelen. Nu wel!

Dit pakketje werd vorige week bezorgd, de glitters liggen nu nog steeds overal haha.

Smoothie tijd! Ideaal ontbijtje als je het mij vraagt. Gezond, vult goed en het is makkelijk en snel op te drinken!

Met z’n 3en gingen we een nachtje naar Volendam, we sliepen in een van der Valk hotel. Wát een goed hotel zeg! Daar komen we zeker nog eens terug. Toen we aankwamen legde ik Noud even op bed om de spullen uit te pakken en hij viel gelijk in slaap haha.

Mooi Volendam!

Ik was mijn make-up reiniger vergeten dus gebruikte ik deze Zwitsal doekjes maar haha.

Lunchen bij Blushing in Blaricum! Daar lunchen wij het liefst als we in het westen zijn.

Deze nieuwe producten van Zwitsal kreeg ik ook opgestuurd. Kijk die leuke verpakking!! Zo schattig. Ik heb ze nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik snel doen!

En nog een foto van Noud! Hij is zó lief! Haha, volgens mij vindt iedereen dat van zijn of haar eigen kind, maar Noud is echt heel lief ;-) Hij is super vrolijk en als hij lacht dan smelt je gewoon :D Gisteren was hij 3 maand en dus gooi ik maar even een cliché in: de tijd vliegt! Is wel zo…

Deze week is Ron nog vrij en gaan we nog lekker genieten van de vrije dagen. Volgende week heb ik nog een paar dingen op de planning staan en die week erna moet ik weer werken.. Dan is mijn verlof gewoon alweer voorbij! Ik kan echt niet geloven dat de tijd zo snel gaat haha. Nog maar even veel leuke dingen doen dus!

Bedankt voor het kijken, genieten jullie ook zo van de zomer in Nederland? X

Volg:

Comments

 1. 23 augustus 2018 / 21:35

  Ik vind het altijd leuk, dit soort blogs met lekker veel foto’s. Wat een fijne week heb je gehad, en heel erg leuk dat je in Volendam bent geweest. Het is zo dicht bij mijn woonplaats (Amsterdam) maar ik ben er nog nooit geweest hahahah.

 2. 18 augustus 2018 / 14:58

  Soms kun je toch enorm genieten van zo’n weekje samen! Wat heb je trouwens een prachtig mooi kindje, die kleertjes staan hem ook onwijs leuk!

 3. 18 augustus 2018 / 09:46

  och wat een klein dropje zeg, echt een schatje! Wat een leuke foto’s heb je met ons gedeeld ziet er leuk uit allemaal!

 4. 17 augustus 2018 / 11:31

  Fijne en gezellige week en geniet nog van je laatste vrije dagen ;-)

 5. 17 augustus 2018 / 07:38

  Wat een schattige truitjes heb je voor noud besteld, volgens mij is hij er zelf ook blij mee;-) Hmmm, american pancakes heb ik vorige week voor het eerst op! Ik vond het echt zo lekker! Maar beter maar niet elke dag bij het ontbijt haha! Geniet nog even van je laatste dagen verlof;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…De eerste foto’s van onze bruiloft in NederlandMy Profile

 6. 16 augustus 2018 / 20:04

  Benieuwd naar de producten van Zwitsal (al heb ik geen baby, maar inmiddels een meisje van 6 jaar thuis, hahaha). En ook erg nieuwsgierig naar de Moroccan Miracle-producten (ik heb ooit het haarserum getest en een winactie ermee gedaan). Het serum gebruik ik nog en vind ik érg fijn.

 7. Naomi
  16 augustus 2018 / 19:36

  Leuke blog mooie foto’s

 8. 16 augustus 2018 / 15:31

  Erg leuke foto’s, het pakketje van L.O.V. ziet er leuk uit en die american pancakes wil ik ook nog eens zelf een keer maken.

 9. 16 augustus 2018 / 12:42

  Loveee it! Wat een leuke week, geniet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge