Hangmat van Tropilex

Oké, mijn huis is nog niet klaar, laat staan dat mijn tuin af is. Maarrr… ik heb alvast een hangmat!! Heel belangrijk, haha. Van Tropilex mocht ik een exemplaar uitzoeken en ik koos voor deze vrolijke variant. Ik ben niet zo goed met tuinen en planten dus met deze hangmat heb ik sowieso kleur en vrolijkheid in m’n tuin.

~DSC_9863g ~DSC_9864g

De hangmat hangt nu zolang bij mijn ouders in de tuin, en kijk hoe leuk de kleuren staan! Dit is Dominica OrientEen ruime hangmat waar je heerlijk een middag in kunt relaxen. Love it! Op de website vind je nog veel meer kleurrijke exemplaren.

Ik kan niet wachten tot het zomer is, mijn huis en tuin klaar zijn en de relaxte zomerdagen beginnen!

Ben jij ook zo gek op de zomer? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 12 mei 2016 / 20:13

    Mooi ding! ik heb er ook 1 en heb er de hele week in gelegen. het was ook zulk heerlijk weer!

  2. 11 mei 2016 / 06:55

    Wat een mooie hangmat en niet duur!
    Leuke webshop met veel keuze.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge