Review: Make-up Studio PRO Brow Gel Liner

Het enige dat je in vorm kunt krijgen zonder dat je ervoor hoeft te sporten… dat zijn je wenkbrauwen! Het klinkt oppervlakkig, maar ik vind wenkbrauwen erg belangrijk en het is ook één van het eerste waar ik bij anderen op let. Ik laat mijn wenkbrauwen altijd doen bij Ami Kappers en werk ze zelf altijd bij. Dat deed ik altijd met een wenkbrauwpoeder van Catrice en een kwastje van Anastasia. Tot nu! Want ik kreeg de PRO Brow Gel Liner van Make-up Studio opgestuurd en was meteen verkocht! Je merkt het, ik ga het niet spannend maken en wachten tot het einde van dit artikel of het wel of niet bevalt. Haha. Het bevalt!

~DSC_9748g

PRO Brow Gel Liner
Deze gladde en vloeiende gel formule geeft de precisie van een vloeibare liner, maar met een zjidezachte finish. Het is sneldrogend, waterproof en bestand tegen vlekken en vervagen. De sterk gepigmenteerde formule heeft een fijne en matte afwerking. 

Met de professionele No.21 Eyebrow Brush kun je je wenkbrauw perfect schetsen en inkleuren.

~DSC_9752g ~DSC_9753gg

Ik kreeg blonde opgestuurd, een kleur waar ik op het eerste gezicht mijn twijfels bij had.  Maar kijk wat er gebeurd als je er met de kwast in gaat! De kleur is meteen een paar tinten donkerder.

~PicMonkey Collageg

Ik ben heel erg enthousiast over de Brow Gel Liner! Deze is verkrijgbaar in drie tinten: blond, dark en warm blond. Voor mij is blond perfect.

Make-up Studio PRO Brow Gel Liner, € 20,90 (te koop in de kleuren: Blond, Dark en Warm Blond)
Make-up Studio Wenkbrauwpenseel Schuin (nr. 21), €10,90

Make-up Studio is verkrijgbaar bij de winkels en online.

Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 26 april 2016 / 06:31

    Mooi resultaat!
    Ik moet ook zoiets kopen want een wenkbrauw moet ook iets bijgetekend worden.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge