Review: The Body Shop VITAMIN E

MOISTURE POWER NIEUW 100% NATUURLIJK HYALURONZUUR
Hyaluronzuur is van nature in het lichaam aanwezig en werkt als een vochtmagneet. Het kan tot 1000x het eigen gewicht aan vocht vasthouden en zo het vochtgehalte van de huid verbeteren. 

~DSC_9109g

-Aqua Boost Essence Lotion-

~DSC_9117g

Deze super lichtgewicht Aqua Boost Essence Lotion activeert de huid en bereidt haar voor op 48 uur lange hydratatie. Breng de lotion als eerste stap in de huidverzorgingsroutine aan, direct na de reiniging. De gelformule wordt eenvoudig door de huid opgenomen om deze gedurende de dag te hydrateren. €13,-/160 ml

-Moisture Cream-

~DSC_9113g

We willen allemaal een fris en gezond ogende huid. Door je huid dagelijks te verzorgen met deze vitamin E moisture cream blijft je huid zijdezacht en mooi glad. Het hydraterende effect van vitamine E gaat droogteplekjes tegen en houdt je huid gehydrateerd. Deze creme trekt snel in en zal je porien niet verstoppen. Deze creme is geschikt voor ieder huidtype. €18,-/50 ml.

De Vitamine E producten zijn vanaf 3 mei verkrijgbaar bij alle The Body Shop vestigingen en via de webshop.

Gebruik jij een speciale dagcreme om je huid gehydrateerd te houden? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 25 april 2016 / 15:38

    Ik heb die moisture cream en ik heb ook de vitamin e face mist. Vind beide fijn in gebruik, en de creme zorgt er echt voor dat mijn huid gevoed wordt :) Denk dat hij bij vettige huid niet zo fijn is.

  2. 19 april 2016 / 10:19

    Ik heb hiervan eens de dagcrème gehad en die was super fijn! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge