Review: Batiste Light & Blonde en Dark & Brunette

Ik ben zo blij met degene die de droogshampoo heeft uitgevonden! Ik vind het serieus één van de beste uitvindingen op beauty gebied, het frist je haar op tussen de wasbeurten door. Dit komt omdat het vet bij je haaraanzet verwijderd wordt. Vooral in de ochtend scheelt me dit veel tijd. Hoewel je je haar natuurlijk wel op een later tijdstip moet wassen, kun je dat met het gebruik van een goede droogshampoo nog een dag (of twee) uitstellen. Vandaag laat ik jullie de Light & Blonde en Dark & Brunette van Batiste zien.

Batiste is met stip op 1 mijn favoriete merk als het om droogshampoos gaat. Ik heb verschillende merken gebruikt, maar blijf toch telkens weer uitkomen bij dit merk. Jarenlang heb ik de paarse bus (XXL Volume) gebruikt. Laatst ontving ik de Light & Blonde en Dark & Brunette. De Light & Blonde heeft onlangs de Beauty Astir Award voor Best Hair Mass gewonnen!

~DSC_8962gggg

Ik heb de Dark & Brunette variant nu al een aantal keren gebruikt en het eerste dat mij opviel was dat mijn haar er zo zacht van gaat aanvoelen! Dat is bij de XXL Volume wel anders, daar wordt mijn haar erg stug van. Ook laat deze droogshampoo geen witte waas achter. Fijn! Ze ruiken heerlijk en zorgen ervoor dat ik veel tijd bespaar doordat ik mijn haar nog maar twee á drie keer in de week hoef te wassen.

De droogshampoos van Batiste zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor een adviesprijs van €5,49.

Ben jij al bekend met de droogshampoos van Batiste? Heb jij een favoriet merk? Laat het ons gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge