Nieuw: The Body Shop Pure Healthy Brightening Day Cream

Bij The Body Shop geloven ze in een gezonde, natuurlijke schoonheid. De Drops of Light Pure Healty Brightening-serie is gecreerd omdat ze graag willen dat vrouwen zich goed voelen als ze in de spiegel kijken. De formule, geschikt voor dagelijks gebruik, bevat rode algenextract – een actieve werkstof de op meerdere vlakken voor een meer heldere teint met een frisse, gezonde uitstraling zorgt. Ik laat jullie vandaag de Pure Healthy Brightening Day Cream zien. 

~DSC_8970g ~DSC_8971g

Deze zachte, intens hydraterende dagcrème versmelt als een tweede huid zodat het oppervlak meteen een vollere, gladdere uitstraling heeft – inclusief een 24-uurs hydraterende werking. Na vier weken is de huid helderder, ziet er gezonder uit, meer in balans en stralend. De grootte, het aantal en de intensiteit van de pigmentvlekken is verminderd.  €27/50 ml.

De Drops of Light Pure Healty Brightening-serie bestaat uit een Clarifying Face Wash, Pure Translucency Essence Lotion, Pure Healthy Brightning Serum en de Pure Healthy Brightening Day Cream.

Je huid gaat niet alleen meer stralen als je de pigmentvlekjes aanpakt. Zodoende heeft The Body Shop een 5-in-1 formule gecreerd om een gezonde, heldere en een verbeterde teint te bereiken maar ook de zichtbaarheid van grove poriën te beperken en de huid glad en soepel te maken. De producten uit deze lijn zijn zelfs geschikt voor de gevoelige huid; het combineert de natuurlijke kracht van rode algen, bekend om de verhelderende en corrigerende werking op pigmentvlekken, plus de kracht van vitamine C: één van de meest krachtige anti-oxidanten die bekend staat om zowel een hydraterende als krachtige verhelderende werking op de teint.

Mijn eerste indruk van de dagcrème is heel positief! Hij ruikt lekker – niet te sterk – en trekt snel in. Ik ben benieuwd naar het verschil als ik deze dagcrème langer in gebruik heb.

Deze nieuwe lijn van The Body Shop is vanaf 5 april te koop.

Gebruik jij wel eens producten van The Body Shop? Laat het ons gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge